Hygiënisch & Schoon Medisch verstandig Onafhankelijkheid Luxe & Comfort

Een Bidet toiletbril of toiletdouche kopen? Zo veel voordelen...

    Hygiëne van een bidet toilet

Een bidet of toilet-handdouche is de enige manier om echt goed te reinigen. Want alleen water reiniging echt. Gunt u zichzelf het 'fris gedoucht' gevoel na ieder toiletbezoek. En zo comfortabel! U hoeft alleen maar plaats te nemen op uw (verwarmde) Douche WC-zitting, en het bidet biedt u een aangename en frisse reiniging. Een electronisch douchetoilet voert de reiniging en droging geheel automatisch uit, maar alle functies kunnen ook afzonderlijk bediend worden. Natuurlijk is een toilet dat is uitgerust met een bidet-handddouche ook een prima alternatief. Want met water voelt u zich echt schoon & fris. Bovendien, laten we eerlijk zijn, vegen met een papiertje is toch ronduit onhygiënisch. Bidetdouche biedt u A merken DoucheWC's en een scale aan toiletdouches. Beiden bieden u echte hygiene op het toilet. U zult nooit meer zonder willen.


Groene keuze

Meer dan 100,000,000 rollen toilet papier worden dagelijks wereldwijd geconsumeerd. Millioenen bomen moeten jaarlijks worden gekapt voor de productie hiervan. Bovendien is het productieproces zelf zeer schadelijk voor het mileu en voor de uitstoot van CO2. Elke geproduceerde rol verbruikt hout, water en electriciteit. Een bidet of handddouche in uw toilet zorgt voor een aanzienlijke daling in het gebruik van toiletpapier. Het is een uitstekende manier om het verbeteren van uw leefstijl te combineren met een bijdrage aan een schonere wereld en aan een reductie van uitstoot van broeikasgassen.


Toilet efficiency

BIDETDOUCHE bidetseats en toiletdouches claimen geen extra ruimte in uw badkamer of toilet. Dus ook als u geen ruimte heeft voor het plaatsen van een bidet, biedt Bidetdouche u alle voordelen ervan (en meer) gewoon op uw eigen toilet. Het ergodynamische design van de bidets geeft uw toilet, behalve extra hygienische toepassingen, ook een goede look.


Een Douche WC is een Wellness Toilet

Bidetdouche DoucheWC's combineren de meeste recente innovaties op het gebied van bidet design. Luxe gecombineerd met comfort. De anti-slam bidetzitting is gemaakt van hoogwaardig anti-bacteriele kunststof vervangt uw huidige toiletbril. De afstandsbediening biedt u volledige controle over alle functies van het bidet: Van temperatuur, positie van de sproeikop, tot intensiteit van de straal en uiteraard de fohn functie. Alles binnen handbereik. Alles voor een echt schone & comfortabele reiniging.


Onafhankelijkheid

Mobiliteitsverlies, zowel permanent als tijdelijk kan bijzonder onpraktisch en frusterend zijn. Zeker als iets eenvoudigs als een gang naar het toilet moeilijk wordt. Bidetdouche biedt ook in deze situatie een ideale oplossing waarbij de hygiëne gewaarborgd is, zonder een beroep op anderen te hoeven doen. Een bidet garandeert uw hygiëne en zelfredzaamheid op het toilet, want dat is toch iets essentieels voor iedereen.


Een Douchetoilet is medisch een verstandige keuze

Een goede intieme hygiëne is voor iedereen belangrijk. Zeker als u last heeft van aambeien, (chronische) blaasinfecties, vooral bij vrouwen, constipatie, jeuk en irritaties of dit juist wilt voorkomen biedt een Douche WC of toiletdouche een persoonlijke en comfortabele oplossing. Water is een veel frissere en mildere vorm van reiniging. Onze bidets en handdouches bieden u altijd een manier van reinigen die bij u past.