Japans toilet of Luxe Douche WC?
Een toilet-handdouche is een hygiënisch alternatief

 
 

Een sproeier naast uw toilet is de meest eenvoudige wijze om van uw toilet een Douchetoilet te maken, maar zeker niet minder hygiënisch dan het plaatsen van een volledige Douche-WC. Ook met een simpele toiletdouche heeft u altijd een waterstraal tot uw beschikking voor de reiniging na de grote boodschap. Het besef dat water veel schoner en hygiënischer is dan toiletpapier, begint inmiddels bij steeds meer mensen door te dringen. Hierin lopen we in België echter niet bepaald voorop.
Op de meeste plekken op aarde is reinigen met water op het toilet een vanzelfsprekendheid en de afwezigheid daarvan op het toilet wordt als primitief en onhygiënisch ervaren. In België is het gebruik van WC-papier gemeengoed geworden, wellicht mede omdat er vaak geen ruimte is voor een apart bidet. Inmiddels, en het zal u niet verbazen dat wij van Bidetdouche dit van harte toejuichen, wordt deze ouderwetse onfrisse manier van reinigen door steeds meer mensen vervangen door reinigen met een waterstraaltje. De meest gekozen methode, ondanks de opkomst van de luxe elektronische douche wc’s, is de toilet-handdouche.
Natuurlijk is het de minst dure oplossing, maar niet alleen daarom. Een toilet-sproeiertje heb je letterlijk in eigen hand en daardoor kun je je heel prettig en op je eigen wijze reinigen. Belangrijk: De waterstraal zelf is krachtig genoeg om je goed te kunnen reinigen. Er hoeft dus niet met de handen te worden ‘geholpen’ zoals bij een traditioneel bidet.

Er is volop keuze in hand-douches. Wij verkopen toiletdouches van een uitstekende kwaliteit, met altijd een waterstraal die bij u past. U zult zich na een bezoekje aan het toilet voortaan niet alleen opgelucht, maar ook opgefrist voelen. Elke dag zo’n hygiënische ervaring maakt het toiletbezoek tot een klein wellness momentje.

Heeft u vragen over de installatie van uw toiletdouche op uw toilet of welke wc-sproeier geschikt is voor u? Wij staan uiteraard graag tot uw beschikking.