Sphinx 300 Rimfree

€ 295,00
Op voorraad
SKU
S8254700000

Het nieuwste randloze zwevend toilet van Sphinx. Sluit perfect aan qua maat en vormgeving bij de Blooming Bidetbrillen en de Axent FB105.

Met de Rimfree wandclosets zonder spoelrand van de series Sphinx 300 en Sphinx 345 zet BV DE SPHINX MAASTRICHT de nieuwe standaard op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak. De unieke spoeltechniek zorgt zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater voor een optimale reiniging.

Dit is de uitvoering met de gepatenteerde Keratact Coating. Volledig hechtingsvrij en zeer makkelijk schoon te maken. Aantal bevestigingsgaten 4 Breedte 350 mm Diepte (voorsprong) 530 mm Hoogte 330 mm Hurkcloset Nee KIWA-keur Ja Kindertoilet Nee Kleur Wit Materiaal Keramiek Met bevestigingsmateriaal Nee Met dijstukken/vaste closetzitting Nee Minimale spoelwaterhoeveelheid kleine spoeling 3 l Model gebonden zitting Ja Spoeltechniek Zonder spoelrand Spoelvorm Diepspoel Type Wand Vuilafstotend Ja Wandaansluitend/Back-to-wall Nee

Meer informatie
Breedte 470mm
Diepte 505mm
Zithoogte +2cm t.o.v. gewone toiletbril
KIWA Keur Ja
Type Closet Wandhangend
Vuilafstotend Ja
Garantie 3 Jaar
Een vraag stellen ?

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL of BPost met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.