Popodusche Eco 2.0 Douche WC

€ 1.095,00
Op voorraad
SKU
popodusche-eco

De Popodusche ECO 2.0

De Popodusche ECO 2.0 is het meest recente model van het Duitse bedrijf Popodusche. De ECO 2.0 is het basismodel uit de reeks geïntegreerde douchetoiletten van Popodusche. Deze DoucheWC is leverbaar in 2 uitvoeringen: De ECO heeft alle vitale functies en de PRO met full options. Beide modellen zijn volledig ontworpen in Duitsland op basis van meer dan 15 jaar ontwikkeling op vlak van douchetoiletten.

Dit geïntegreerde douchetoilet biedt u alle functies, is zeer betrouwbaar, maakt gebruik van de laatste technieken en is vervaardigd in één van de meest moderne doucheWC productiefaciliteiten ter wereld, onder Duitse kwaliteitsbewaking. Het resultaat mag er dan ook zijn: Deutsche grundlichkeit, solide componenten en een strak Europees design. Met de Popodusche ECO 2.0 heeft Popodusche er naar gestreefd om de prijs zo eerlijk en betaalbaar mogelijk te houden. Door de combinatie van jarenlange ervaring, eigen productie en productkennis is het gelukt om een prijsstelling te realiseren die voorheen onmogelijk was. Als grootste Experience Center van België zijn wij daarom trots dat wij dit innovatieve, hoogwaardige douchetoilet als enige in België mogen verdelen.

 

Wat biedt de Popodusche Eco 2.0?

 • Een stijlvol, geïntegreerd douchetoilet, voorzien van alle noodzakelijke functies
 • Modern rimfree closet dat één geheel vormt met de bidetzitting
 • Afneembare zitting en deksel voor een eenvoudige reiniging
 • Nachtverlichting / Oriëntatieverlichting
 • Toiletzitting met Soft-Close functie
 • Spoelrandloos / hygiënisch door anti-hechtlaag, bacteriekiemvrij oppervlak
 • Zelfreinigende anti-bacteriële spoelarm (RVS) met afneembare sproeikop
 • Reinigingsstand voor douchearm

 

Douchestraal Functies:

 • Anale reiniging (Popodusche) en vaginale reiniging (Ladydouche)
 • Douchestraal sterkte: in 5 standen instelbaar
 • Douchestraal positie: in 5 standen instelbaar
 • Watertemperatuur: in 5 standen instelbaar
Meer informatie
Warm Water Ja
Instelbare Watertemperatuur Ja
Massage / Pulsatie Ja
Bubble Wash Ja
Hot Air Dry Nee
Verlichting (Nightlight inside) Ja
Materiaal Keramiek CleanCoat / Duroplast
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Nee
Beschikbaar als Round model (50cm) Nee
Zithoogte 40 cm (als wandcloset)
Met Reservoir Nee
Inhoud boiler Doorstroomverwarming / Instant Heating
Minimale Waterdruk 1BAR
Maximale Waterdruk 6 BAR
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 3/8"
Aansluitspanning 230V
Inclusief keramiek Ja
Kleur Alpine White
Electra nodig Ja
Afstandsbediening Ja
Extra grote knoppen voor bediening Ja
Electrisch Vermogen 900 Watt
Anti Bacteriele Sproeikop Ja, afklikbaar
Type Bediening Afstandsbediening
Bedieningswijze Hand
Breedte 375mm
Diepte 595mm
Geurfiltering Nee
Verwarmde zitting Nee
Automatisch openende bril Nee
Vuilafstotend Ja
Garantie 3 Jaar
Voorkeursprofielen Instelbaar Laatst gebruikte instellingen worden bewaard
Een vraag stellen ?

1 Installatie Toiletdouches

Installatie Toiletdouches (Toilet Handdouche Naast toilet)

Dat kan. De water aansluiting kan gemaakt worden 2 manieren: Met een t-stuk onder het fonteintje. Of de veel mooiere oplossing: Met een T-stuk op de watertoevoer naar het waterreservoir achter de wand. Wij kunnen dit voor u verzorgen zonder een tegel te hoeven breken. Als u een beetje handig bent kunt u het zelf ook. Wij bieden hiervoor een speciale aansluitset, die vindt u hier

2 Installatie DoucheWC geïntegreerd

Installatie DoucheWC (geïntegreerde bidet-toilet combinatie).

test

Ja dat kan. Alle bekende merken moderne inbouwreservoirs zijn geschikt. U hoeft dus niet perse een overeenkomstig merk DoucheWC als inbouwreservoir te hebben. De aansluitmaten zijn uniform. Bidetdouche kan u adviseren en het uiteraard ook voor u uitvoeren. Dit kan vrijwel altijd zonder tegels te hoeven breken.

Ja, je kunt zonder complete verbouwing je wandhangende wc in minder dag een dag (laten) vervangen door een DoucheWC. Het enige dat nodig is voor de montage van de douche-wc is een elektra aansluiting. Je kunt elektra vaak dootrekken tot achter de voorzetwand via de kruipruimte, via een naast- of achtergelegen (meter) kast of via een holle- of systeemwand. Lukt dit niet, dan kun je elektra ook als wandopbouw doortrekken en via een plint of kabelgoot afweken. Een aparte wateraansluiting is niet nodig.

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL of BPost met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

pdf
(Grootte: 2.7 MB)
Handleiding_Popodusche PRO ECO 2.0 Engels
pdf
(Grootte: 4.4 MB)
Popodusche_Pro_Eco_2.0 Handleiding Nederlands

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of