V&B O'Novo Wandcloset Direct Flush met Axent design bidetzitting

Special Price € 295,00 Regular Price € 349,00
Op voorraad
SKU
onovo-bidet-toilet

Villeroy & Boch met Bidet Seat.

Villeroy & Boch O'Novo wandcloset met Direct Flush vormt samen met de bijpassende mechanische bidetbril Axent FB105 een naadloze combinatie.
Geen electra nodig. Ultieme frisheid van zowel uw toilet, als de reiniging van uw lichaam.

Popodusche Axent Bidezitting/ Das Original:

Nieuw design! Niet te onderscheiden van een reguliere toiletbril. Elegant laag profiel. Sluit perfect aan op uw bestaande toilet. Zeer compacte en discrete bediening dmv Chromen compacte hendel. Mechanisch Bidet, geen electra nodig. Alleen aansluiten op de koud waterleiding. Bidet functie & Lady douche. Sproeikoppen schuiven automatisch naar binnen bij gebruik. Perfecte reiniging!

• Bidet functie
• Lady douche
• Compact design / laag profiel
• Dubbele Sproeikop
• Anti-slam zitting & deksel (Soft Close)

• Metalen compacte hendel verchroomd
• Sproeikoppen schuiven automatisch in en uit tijdens en na gebruik
• Geen electra nodig
• Kracht van de waterstraal regelbaar

• Anti-bacteriele sproeikoppenZwevend toilet:
Rimfree wandclosets zonder spoelrand zijn de nieuwe standaard op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak. Want de unieke spoeltechniek zorgt zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater voor een optimaal spoelgedrag en onberispelijke spoelresultaten.

 

Producteigenschap

DirectFlush - hygiëne par excellence

De toilettechnologie DirectFlush zonder spoelrand van Villeroy & Boch voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot hygiëne en efficiëntie, en maakt een bijzonder snelle en grondige reiniging van het toilet mogelijk. Met DirectFlush vermijdt u resten in de toiletpot en kunt u onaangename geurtjes effectief verminderen.

  • Meer eenvoudige en snellere reiniging in vergelijking met standaard toiletten
  • Het design van het toilet is geoptimaliseerd voor een spoeling van de gehele binnenzijde van de toiletpot
  • Precieze en spettervrije waterloop tot net onder de rand van de toiletpot
  • Waterbesparend met een spoelvolume van slechts 3 of 4,5 liter
Meer informatie
Warm Water Nee
Instelbare Watertemperatuur Nee
Massage / Pulsatie Nee
Bubble Wash Nee
Hot Air Dry Nee
Verlichting (Nightlight inside) Nee
Materiaal Keramiek Duroplast / Hoogwaardig kunstof
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Nee
Beschikbaar als Round model (50cm) Nee
Zithoogte Reguliere zithoogte
Met Reservoir Nee
Inhoud boiler -
Minimale Waterdruk 1 Bar
Maximale Waterdruk 4 Bar
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 1/2"
Aansluitspanning 230V
Inclusief keramiek Ja
Kleur Alpine White
Electra nodig Nee
Afstandsbediening Nee
Extra grote knoppen voor bediening Ja
Electrisch Vermogen n.v.t.
Anti Bacteriele Sproeikop Nee
Type Bediening Zijpaneel
Bedieningswijze Hand
Breedte 360mm
Diepte 520mm
Geurfiltering Nee
Verwarmde zitting Nee
Automatisch openende bril Nee
Vuilafstotend Nee
Garantie 2 Jaar
Voorkeursprofielen Instelbaar Laatst gebruikte instellingen worden bewaard
Een vraag stellen ?

1 Installatie Toiletdouches

Installatie Toiletdouches (Toilet Handdouche Naast toilet)

Dat kan. De water aansluiting kan gemaakt worden 2 manieren: Met een t-stuk onder het fonteintje. Of de veel mooiere oplossing: Met een T-stuk op de watertoevoer naar het waterreservoir achter de wand. Wij kunnen dit voor u verzorgen zonder een tegel te hoeven breken. Als u een beetje handig bent kunt u het zelf ook. Wij bieden hiervoor een speciale aansluitset, die vindt u hier

2 Installatie DoucheWC geïntegreerd

Installatie DoucheWC (geïntegreerde bidet-toilet combinatie).

test

Ja dat kan. Alle bekende merken moderne inbouwreservoirs zijn geschikt. U hoeft dus niet perse een overeenkomstig merk DoucheWC als inbouwreservoir te hebben. De aansluitmaten zijn uniform. Bidetdouche kan u adviseren en het uiteraard ook voor u uitvoeren. Dit kan vrijwel altijd zonder tegels te hoeven breken.

Ja, je kunt zonder complete verbouwing je wandhangende wc in minder dag een dag (laten) vervangen door een DoucheWC. Het enige dat nodig is voor de montage van de douche-wc is een elektra aansluiting. Je kunt elektra vaak dootrekken tot achter de voorzetwand via de kruipruimte, via een naast- of achtergelegen (meter) kast of via een holle- of systeemwand. Lukt dit niet, dan kun je elektra ook als wandopbouw doortrekken en via een plint of kabelgoot afweken. Een aparte wateraansluiting is niet nodig.

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL of BPost met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

pdf
(Grootte: 1.1 MB)
Axent FB105 Montagehandleiding
pdf
(Grootte: 1.8 MB)
Mechanisch Bidet Axent Handleiding