Mini Flow Heater Perfect 3500

€ 119,95
Op voorraad
SKU
miniflow02

Compacte doorstroomverwarmer van Wijas, betrouwbare technologie uit de EU. Ideaal voor gebruik met een toiletdouche. Verwarmt het water direct tot net boven lichaamstemperatuur. Minimaal stroomverbruik door montage bij het punt van gebruik. Minimalistisch dun design dat uw toilet of badkamer niet ontsiert.

 

  • Degelijk Design. CE-gekeurd
  • Mini design
  • Perfecte water temperatuur (verwarmt 25 °C boven leidingtemperatuur)
  • Koud in , Warm uit
  • 2 x M 1/2" aansluiting.
  • Te combineren met ieder type toiletdouche
  • Eenvoudige & solide wandmontage

Technische specificaties: Benodigde spanning: 230Vac/50 Hz- 1 groep van 16A; Opgenomen vermogen: 15.2A-3500 Watt; Max water druk: 0.65mPa; Schakelt bij: 1.1 l/min; Afmeting: 149 x 133 x 75 mm (zeer klein); Aansluiting: 1/2 inch; Eenvoudig aan te sluiten met flexibele slang; Behuizing: IP24; Energiezuinig; Onmiddellijk warmwater (binnen 10 seconden); Geen rookgasafvoer; Geen waakvlam; Geen onderhoud; Geen koolmonoxide gevaar; Altijd stand-by; Geen kans op legionella; Geen waterverlies; Made in EU; Met CE-keurmerk; Energie label: A Compleet met montagehandleiding; Bij 15 °C in, is de output: 1,5l/min-48 graden C; 2 l/min-40 graden C; 2,5l/min-35 graden.

De doorstroomverwarmer "3500 Perfect drukvast" is bedoeld voor directe warm watertoevoer naar de toiletdouche. Dankzij het speciale ontwerp van het verwarmingselement behoud de doorstroomverwarmer een constante druk van 0,65 MPa. Montage is d.m.v. van flexibele slangen met rubberen pakkingen mogelijk aan vrijwel elk armatuur. In de drukvaste doorstroomverwarmers, is een elektronische besturing geplaatst wat aanzienlijk heeft bijgedragen tot een vermindering van de afmetingen van deze apparaten. Hierdoor kan het apparaat eenvoudig en snel worden gemonteerd, bijvoorbeeld in een onderbouwkast. 

Meer informatie
Materiaal Duroplast / Hoogwaardig kunstof
Breedte 470mm
Diepte 505mm
Maximale Waterdruk 1.8bar
Een vraag stellen ?

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL of BPost met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.