Laufen Navia Cleanet TOONZAALMODEL

Vanaf € 1.495,00 Regular Price € 2.995,00
Op voorraad
SKU
8206914000002

Laufen Navia Cleanet

Laufen voegt met de Navia wederom een High End DoucheWC toe aan het steeds uitbreidende palet van Douche WC's. Maar maakt deze design DoucheWC toegankelijker dan ooit door de prijsstelling binnen het middensegment te positioneren. Leverbaar in Alpine White of Mat wit.

De Navia beperkt zich tot de essentiële functie van een bidet, namelijk de reiniging. Die is dan ook, net als zijn duurdere versie de Riva: Fenomenaal. Ook het design aspect doet niet onder voor de Riva en vormt een klasse apart. De superieure keramiek en de anti hecht coating (LCC) van het closet zoals enkel Laufen dit in de vingers heeft, mag u uiteraard ook van de Navia verwachten. Laufen is er in geslaagd een regulier wandcloset, in dit geval de Laufen Kartell, te voorzien van een sublieme reinigingsfunctie. Het closet is ook werkelijk identiek aan Laufen's meest prestigieuze model: Kartell. De ingetogen schoonheid van de Laufen Kartell ziet u dan ook zonder enige concessie terug in het design van de Navia. Reiniging met water is weliswaar een vereiste op een modern toilet maar het design moet daar niet onder lijden. Dat is de kern geweest van de vormgeving van de Laufen Navia.
De intensiteit en reinigende kracht van de Navia zijn ongeëvenaard. Want dit is een DoucheWC die niet alleen gezien moet worden, maar vooral ervaren. Hygiëne is het centrale thema van waarbij over alle aspecten is nagedacht. Het exterieur van het apparaat is volledig toegankelijk en hierdoor zeer makkelijk te reinigen.  De Navia is onovertroffen in reinigingskracht. De waterstraal is intens en heeft een krachtig reinigend vermogen door de bundeling van 4 stralen en voelt toch als een tedere streling van de huid. We nodigen u van harte uit om de zinderende frisheid van de Navia zelf te ervaren in ons Experience Center

De belangrijkste eigenschappen van de Laufen Cleanet Navia:

De centrale en meest vitale functie van een DoucheWC is uiteraard de reinigingsfunctie. De Navia heeft absoluut meerdere zeer onderscheidende facetten, maar de reiniging is onovertroffen. Er is geen ander model dat de kracht van de Navia benadert. De intense reiniging is zo effectief dat een spoeling maar kort hoeft te duren. Zo is het het waterverbuik per saldo vergelijkbaar met concurrerende modellen.

  • Compacter dan een standaard wc
  • Gesloten, volledig geïntegreerd ontwerp
  • Geen spoelrand
  • Keramiek voorzien van vuilafstotende coating (LCC)
  • Intuïtief te bedienen met de draaiknop
  • Krachtige doch milde douchestraal
  • Douchekop volledig beschermd
  • Afstandsbediening via App
  • Afneembare zitting en deksel
  • Laag energieverbruik

DOUCHE WC CLEANET NAVIA

Het douche toilet Cleanet Navia, ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland is op alle fronten indrukwekkend. Het geïntegreerde, gestroomlijnde ontwerp in hoogwaardig keramiek en de slimme en gebruiksvriendelijke bidet functies staan garant voor een ultieme Douche WC ervaring.
Laufen is erin geslaagd de technologie op onovertroffen wijze volledig in het closet te integreren, zonder offers te brengen in het design. Met haar sobere moderne uitstraling geeft de Laufen Navia Douche-WC elke badkamer of toiletruimte een superieure uitstraling.
Een van de highlights van dit eersteklas closet is de veelzijdige, intuïtief te bedienen douchefunctie. De Cleanet Navia is voorzien van een handig, tweeledig bedieningsconcept: de draaiknop en de afstandsbediening via App. In het alledaagse gebruik kan de douche wc worden bediend met de roestvrijstalen draai- en drukknop aan de zijkant van het closet. Hoewel uiteraard elektronisch aangestuurd geeft deze robuuste RVS knop een solide mechanische feel. Via de App zijn zowel standaard als meer gedetailleerde instellingen eenvoudig aan te passen.

Cleanet Navia

Het Cleanet Navia-douchetoilet richt zich erg op kernfunctie van het bidet en die is dan ook het beste in zijn prijsklasse, namelijk de anale reiniging. Daarnaast staat het gebruikersgemak centraal. Met zijn compacte ontwerp, eenvoudige functies en aantrekkelijke prijs, is hij geschikt voor een zeer brede markt. De Navia beschikt over een betrouwbaar en intuïtieve bedieningsconcept, met een aan de zijkant gemonteerde controller voor de standaardfuncties plus een app voor toegang tot de volledige functionaliteit die LAUFEN eerder ontwikkelde voor zijn populaire Cleanet Riva-douchetoilet.

Meer informatie
Uitvoering: Chrome
Warm Water Ja
Instelbare Watertemperatuur Ja
Massage / Pulsatie Ja
Bubble Wash Ja
Hot Air Dry Nee
Materiaal Keramiek / Laufen Clean Coat (LCC)
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Nee
Beschikbaar als Round model (50cm) Nee
Zithoogte 445mm
Met Reservoir Nee
Inhoud boiler 2,5 liter
Minimale Waterdruk 0.74 BAR
Maximale Waterdruk 7,54 BAR
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 3/8"
Aansluitspanning 230V
Inclusief keramiek Ja
Electra nodig Ja
Afstandsbediening Ja
Extra grote knoppen voor bediening Nee
Electrisch Vermogen 1600 Watt
Anti Bacteriele Sproeikop Ja, afklikbaar
Type Bediening Afstandsbediening
Bedieningswijze Hand
Breedte 370mm
Diepte 590mm
Geurfiltering Nee
Verwarmde zitting Nee
Automatisch openende bril Nee
Vuilafstotend Ja
Garantie 3 Jaar
Voorkeursprofielen Instelbaar Laatst gebruikte instellingen worden bewaard
Een vraag stellen ?

2 Installatie DoucheWC geïntegreerd

Installatie DoucheWC (geïntegreerde bidet-toilet combinatie).

test

Ja dat kan. Alle bekende merken moderne inbouwreservoirs zijn geschikt. U hoeft dus niet perse een overeenkomstig merk DoucheWC als inbouwreservoir te hebben. De aansluitmaten zijn uniform. Bidetdouche kan u adviseren en het uiteraard ook voor u uitvoeren. Dit kan vrijwel altijd zonder tegels te hoeven breken.

Ja, je kunt zonder complete verbouwing je wandhangende wc in minder dag een dag (laten) vervangen door een DoucheWC. Het enige dat nodig is voor de montage van de douche-wc is een elektra aansluiting. Je kunt elektra vaak dootrekken tot achter de voorzetwand via de kruipruimte, via een naast- of achtergelegen (meter) kast of via een holle- of systeemwand. Lukt dit niet, dan kun je elektra ook als wandopbouw doortrekken en via een plint of kabelgoot afweken. Een aparte wateraansluiting is niet nodig.

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL of BPost met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

LAUFEN NAVIA. HET DESIGN WANDCLOSET MET BIDET FUNCTIE. INGETOGEN DESIGN MET UITBUNDIGE WATERSTRAAL!

Cleanet Navia – simpel in design, makkelijk in gebruik Een oogstrelende Douche WC integratie van badkamerspecialist LAUFEN. De Cleanet Navia is ontworpen én geproduceerd in Zwitzerland.

Sober compact design, in volledige keramische body

 

De tijdloze esthetiek en de reguliere afmetingen van de Cleanet Navia voelen natuurlijk aan en passen in elke badkamer of toiletomgeving. De technologie niet alleen volledig onzichtbaar, ook de vorm van de Laufen Navia

verraadt in geen enkel opzicht dat het een hoogwaardige Douche WC betreft. »

Intuitieve bediening via de roterende button of SmartPhone App

 

Hygiene moet gemakkelijk zijn! De roterende button direct binnen handbereik zorgt voor eenvoudige & intuitieve bediening van de DoucheWC functies. De SmartPhone App biedt u additionele functies.

Volledige controle via de SmartPhone App

 

Alle Douche WC functies kunnen eenvoudig worden bediend via de SmartPhone App. Zo stelt u bijvoorbeeld eenvoudig de watertemperatuur in, wordt op hoogte gehouden van service meldingen en kunt u voorkeuren per gebruiker instellen. 

LCC oppervlakte en geen spoelrand meer

 

Dankzij de randloze vorm en de gepatenteerde LCC structuur van het ceramische oppervlak, is de Cleanet Navia zichtbaar schoon en hygienisch en kan bovendien snel en grondig worden gereinigd. 

Krachtige en toch tedere Jet Spray tot maar liefst 3.5 l/min

 

Dankzij de volle robuuste waterstraal, reinigt de Laufen Cleanet Navia cleans snel, grondig en toch mild. Want alleen een adequate waterstaal verzekert een onberispelijk resultaat zonder een lange tijd te hoeven blijven zitten. Hierin laat de Laufen Navia andere modellen Dohchetoiletten ver achter zich.

Hygienische en vervangbare sproeikop (nozzle).

 

De nozzle van de Cleanet Navia wordt steeds rondom gereingigd, voor, tijdens en na gebruik. Hij is veilig afgeschermd in de cover ring als hij niet in gebruik is.

Informatief LED indicator licht

 

De discrete LED indicator verlicht de onderkant van de Cleanet Navia en geeft een betrouwbare indicatie over wanneer de automatische ontkalking te starten.

Integraal ontkalkingsprogramma

 

Alle waterdragende componenten inde Cleanet Navia kunnen eenvoudig automatisch worden ontkalkt. Hierdoor zijn reinheid & hygiene altijd optimaal en heeft uw Laufen Navia een lange levensduur.

Voorgemonteerd, verborgen LAUFEN bevestigingssysteem

 

Moeiteloos en tijdsbesparende installatie van de Cleanet Navia dankzij het veilige voorgemonteerde installatie systeem.

Afneembare Soft Closed zitting & deksel.

 

De robuuste, solide WC zitting sluit zacht en geruisloos en kan eenvoudig met een handbeweging afgenomen worden voor een grondige reiniging van zowel zitting als keramiek

Geluids isolatie

 

Geluids isolatie is geïntegreerd in de Cleanet Navia. Dit reduceert het geluidsniveau tot een minimum en verhindert dat trillingen door gebruik & functies door de wand naar naast- of achtergelegen ruimtes doordringt. Dit systeem voldoet aan de uitgebreide Geluids isolatie normen volgens de SIA 181 en DIN 4109 en is gecertificeerd door het het Fraunhofer Instituut.