Aquaclean verbouwing in 1 dag NL

 

Binnen 1 dag met water reinigen

Jezelf de hele dag fris en hygiënisch voelen, wie wil dat niet?. Dus een dagelijkse douche neemt iedereen. Maar om na ieder bezoekje aan het toilet onder de douche te springen gaat een beetje ver. Gelukkig bestaat er tegenwoordig de mogelijkheid om dat frisse douchegevoel ook altijd na een toiletbezoek te hebben.
De Geberit AquaClean douchewc is een wc en bidet in één en reinigt het onderlichaam met warm water na elk toiletbezoek. Al binnen 1 dag kan je een wellness wc in je toiletruimte hebben en genieten van de comfortabele voordelen.

Een douchewc is de ultieme lichaamshygiëne. Door je billen met water schoon te maken, houd je de hele dag een fris, net gedoucht gevoel. Je kan een opzetbril met douchefunctie plaatsen op je huidige wc of je kan kiezen voor een complete wc met ingebouwde douchefunctie, beide in 1 dag te realiseren.
Vanaf dat moment kan je genieten van wellness op je toilet. Met één druk op de knop van de afstandsbediening of van het zijpaneel van de wc wordt de douchefunctie gestart en het onderlichaam met water schoon gereinigd.

Ook in 1 dag je wc vervangen?

Wil jij ook de hele dag dat ultieme schone gevoel hebben? Vervang dan nu binnen 1 dag je wc in een Geberit AquaClean douchewc. Voor de montage van een douchewc is enkel een water- en elektra aansluiting nodig. Beide zijn standaard al in elke toiletruimte aanwezig. Om te weten of het bij jou in 1 dag kan, is het nodig te weten hoe de voorbereidingen op water en elektra in je ruimte zijn. Check hiervoor onderstaande punten. Kies allereerst de situatie zoals die bij jouw van toepassing is: een reservoir onzichtbaar achter de wand of zichtbaar voor de wand.

Je hebt een onzichtbaar reservoir achter de wand:

1. Water aansluiting

a. Staat er Geberit op je bedieningsplaat? Dan heb je al een inbouwreservoir achter de muur van Geberit! Dat maakt de installatie eenvoudige want een Geberit inbouwreservoir is al voorbereid op een extra wateraansluiting voor het bidet.
b. Is de bedieningsplaat 24,6 breed x 16,4 cm hoog? Dan heb je waarschijnlijk al het juiste inbouwreservoir van Geberit. (Is de bedieningsplaat groter; dan heb je een extra ombouwset nodig waarmee het te realiseren. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie).
c. Haal de bedieningplaat van de muur af. Dit kan zonder gereedschap, door de plaat onderaan naar boven te duwen en bovenaan naar voren te halen. Zie je de afbeelding op de kunststof plaat achter de bedieningsplaat zoals in onderstaande pdf (zie link), dan heb je de wateraansluiting op de juiste plaats zitten.

p>Heb je geen Geberit reservoir? Geen probleem, ook dan is de wateraansluiting te maken zonder breekwerk. Wij kunnen dit voor je uitvoeren, maar met onze hulp en de speciale aansluitset is het zelf ook prima uit te voeren.

 

2. Elektra aansluiting
Controleer vervolgens of er een elektra aansluiting naar het reservoir eenvoudig te maken is.

a. Zit er bijvoorbeeld een lichtknop of lamp op de wand van het inbouwreseroir?
b. Heb je een holle wand of systeemwand achter je toilet en is hier elektra door te trekken?
c. Of is er vanaf de achterkant van uw toilet een mogelijkheid deze elektra door te trekken, zit er bijvoorbeeld een (meter)kast achter uw toiletruimte.

Heb je een zichtbaar reservoir voor de wand:

1. Water aansluiting

a. Heb je een wateraansluiting aan de linkerkant van jouw reservoir (als je ervoor staat links)? Dan kan er heel simpel een AquaClean zitting op jouw bestaande toilet gemonteerd worden.
b. Check alleen nog of de opbouwzittingen passen op jouw vorm keramiek, neem contact met ons op voor een 'pasmal'.

2. Elektra aansluiting

Zie wateraansluiting onder ‘onzichtbaar reservoir achter de wand’. Kan je bovenstaande vragen positief beantwoorden, dan is jouw situatie ideaal en is je wc zeker binnen 1 dag te veranderen in een wellness toilet. Neem dan contact met ons op via
   +32 (0) 11 94 87 33
    Of stuur een e-mail naar info@bidetdouche.be
Vragen of foto van uw situatie sturen? Stuur een WhatsApp bericht!