I-Wash Onderdouche

€ 59,00
Op voorraad
SKU
IWASH

Past op ieder toilet en onder iedere bestaande toiletbril. Waterdruk op bidet regelbaar. Geen electra nodig. Positie van de sproeikop op het zijpaneel in te stellen. Effectieve en voordelige manier om waterreiniging aan uw bestaande toilet toe te voegen. Goede waterstraal, goede kwaliteit, lange levensduur

 

  • Past op ieder toilet
  • Past onder iedere bestaande toiletbril
  • Zelfreinigende sproeikop
  • Regelbare waterdruk
  • Compacte goed reinigende straal
  • Positie van de sproeikop instelbaar! 
  • Zware kwaliteit kunststof
  • Geen electra nodig
Meer informatie
Bidet functie (anale reiniging) Ja
Warm Water Nee
Lady douche (vaginale reiniging) Nee
Instelbare Watertemperatuur Nee
Massage / Pulsatie Nee
Hot Air Dry Nee
Verlichting (Nightlight inside) Nee
Materiaal Duroplast / Hoogwaardig kunstof
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Nee
Beschikbaar als Round model (50cm) Nee
Zithoogte regulier, wordt geplaatst onder gewone toiletbril
Met Reservoir nee
Maximale Waterdruk 1.8bar
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 1/2"
Kleur Alpine White
Electra nodig Nee
Extra grote knoppen voor bediening Ja
Anti Bacteriele Sproeikop Nee
Type Bediening Zijpaneel
Bedieningswijze Hand
Breedte 470mm
Diepte 155mm
Geurfiltering Nee
Verwarmde zitting Nee
Vuilafstotend Nee
Garantie 2 Jaar
Een vraag stellen ?

1 Installatie Toiletdouches

Installatie Toiletdouches (Toilet Handdouche Naast toilet)

Dat kan. De water aansluiting kan gemaakt worden 2 manieren: Met een t-stuk onder het fonteintje. Of de veel mooiere oplossing: Met een T-stuk op de watertoevoer naar het waterreservoir achter de wand. Wij kunnen dit voor u verzorgen zonder een tegel te hoeven breken. Als u een beetje handig bent kunt u het zelf ook. Wij bieden hiervoor een speciale aansluitset, die vindt u hier

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL of BPost met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.