Grohe Fresh ombouwset Grohe Skate Cosmopolitan bedieningsplaat incl fresh chroom

€ 95,00
Op voorraad
SKU
38805000

Grohe Fresh toiletblokhouder inclusief bedieningspaneel Chrome

Grohe Skate Cosmopolitan Fresh wc bedieningsplaat verticaal chroom

GROHE introduceert een revolutie op het gebied van toiletreiniging: GROHE Fresh. GROHE Fresh is de onzichtbare oplossing voor het reinigen van de toiletpot. Dit systeem is ontwikkeld voor GROHE inbouwreservoirs. GROHE Fresh is onzichtbaar aangebracht in het wc-reservoir van het zwevend toilet. Het systeem bestaat uit een scharnierend ‘raam’ achter de bedieningsplaat en een houder voor het tablet. Een toiletblok aan de rand van het toilet is met de komst van GROHE Fresh niet meer nodig.

  • GROHE Fresh ombouwset voor GROHE wc-reservoirs met pneumatische bediening en klein montageraam
  • niet geschikt voor Skate Cosmopolitan in hout of glas en RVS bedieningsplaten
  • montageraam met openingsfunctie houder voor schoonmaaktablet voor alle GROHE bedieningsplaten
  • 156 x 197 mm

Meer informatie
Materiaal Duroplast / Hoogwaardig kunstof
Breedte 470mm
Diepte 505mm
Maximale Waterdruk 1.8bar
Een vraag stellen ?

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL of BPost met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.