GROHE Sensia Arena Model 2019

€ 1.695,00
Op voorraad
SKU
39354SH1

GROHE Platinum Partner

DE GROHE SENSIA ARENA : EEN NIEUWE DIMENSIE VAN PERSOONLIJKE HYGIËNE

Met de Sensia Arena douche-wc heeft GROHE een betaalbare douche-wc op de markt gebracht, die tegelijkertijd het grootst mogelijke comfort biedt. De Sensia Arena is voorzien van dubbele douche-armen (standaard en lady shower) en een warmelucht föhn. De stand van de sproeiarmen, de watertemperatuur en de straalsterkte zijn naar uw wensen instelbaar. De zitting die vanzelf opent en sluit, de föhn, de automatische geurafzuiging en de nachtverlichting zijn steeds inbegrepen.

Het douchetoilet is zeer eenvoudig te bedienen via uw smartphone, via een afstandsbediening of het bedieningspaneel aan de zijkant van het toilet.

Hoe hou je het toilet écht proper? Dit doet de Sensia Arena voor jou, dankzij de AquaCeramic antibacteriële coating, het Triple Vortex sproeisysteem en de zelfreinigende douche-armen. Door het randloos design wordt schoonmaken kinderspel.

Het is niet voor niets dat de GROHE Sensia Arena met zijn ergonomisch design een douchetoilet is van wereldklasse en bekroond is met veertien internationale designawards.

 

SPECIFICATIES :

 • DUBBELE ANTIBACTERIËLE DOUCHE-ARMEN : standaard en lady shower voor dames met een andere hoek en zachtere straal.

 • Stand douche-armen, straalsterkte, temperatuur zijn INSTELBAAR volgens uw wensen.

 • Onbeperkte WARM WATERVOORZIENING voor een bijzonder gevoel van comfort en welzijn.

 • WARMELUCHT FÖHN : voor een droog en schoon gevoel.

 • Automatisch SENSOR gestuurde bril, die vanzelf open en dichtgaat.

 • NACHTVERLICHTING.

 • MASSAGESTRAAL EN OSCILLERENDE STRAAL : geven je de mogelijkheid om af te wisselen tussen een zachte en krachtigere straalsterkte. Ook de zachte voorwaartse en achterwaartse beweging biedt een zachte reiniging over een groter gebied.

 • Bediening via app, afstandsbediening of bedieningspaneel aan de zijkant van het toilet :
  APP : voor een persoonlijke ervaring op uw smartphone Download de App in de I-Tunes Store
  AFSTANDSBEDIENING : regel alle functies intuïtief
  BEDIENINGSPANEEL : eenvoudige bediening

 • AQUACERAMIC antibacteriële coating: creëert een gladde, hydrofiele laag op het keramische oppervlak, zodat vuil en kalk geen kans krijgen om vast te hechten.

 • ZELFREINIGENDE DOUCHE-ARMEN voor en na ieder gebruik van het toilet. De douche-kop is, indien nodig, te VERVANGEN.

 • RIMLESS TOILET : Met het randloze closet wordt schoonmaken kinderspel.

 • HYPERCLEAN : Dit uitzonderlijk gladde en slijtvaste glazuur gebruikt van nature zilverionen die 99,9% van de bacteriegroei voorkomt. Hierdoor blijft je keramiek schoon en worden vlekken en geurtjes voorkomen.
 • TRIPLE VORTEX FLUSH : Driedubbele spoelkracht zorgt voor een zeer effectieve spoeling met zeer weinig water. Alle hoeken van het keramiek worden grondig gereinigd voor ultieme hygiëne.

 • PLAZMACLUSTER TECHNOLOGIE : Verwijdert bacteriën door het vrijlaten van zowel positief als negatief geladen ionen.

 

Wij zijn GROHE Platinum Partner: Als u uw Sensia Arena aanschaft via Bidetdouche, geniet u de snelste service in het geval van een storing of garantieclaim

Meer informatie
Warm Water Ja
Instelbare Watertemperatuur Ja
Massage / Pulsatie Ja
Bubble Wash Ja
Hot Air Dry Ja
Verlichting (Nightlight inside) Ja
Materiaal Duroplast / Anti Stich Ceramics
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Nee
Beschikbaar als Round model (50cm) Ja
Zithoogte 40 cm (zoals regulier wandcloset instelbaar op inbouwreservoir)
Met Reservoir nee
Inhoud boiler geen boiler, instant heating!
Minimale Waterdruk 1 BAR
Maximale Waterdruk 6 BAR
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 1/2"
Aansluitspanning 230V
Inclusief keramiek Ja
Kleur Alpine White
Electra nodig Ja
Afstandsbediening Ja
Extra grote knoppen voor bediening Ja
Electrisch Vermogen 980W
Anti Bacteriele Sproeikop Ja, afklikbaar
Type Bediening Afstandsbediening
Bedieningswijze Hand
Breedte 470mm
Diepte 505mm
Geurfiltering Ja
Verwarmde zitting Nee
Automatisch openende bril Ja
Vuilafstotend Ja
Garantie 3 Jaar
Voorkeursprofielen Instelbaar Ja, voor 5 personen
Een vraag stellen ?

1 Installatie Toiletdouches

Installatie Toiletdouches (Toilet Handdouche Naast toilet)

Dat kan. De water aansluiting kan gemaakt worden 2 manieren: Met een t-stuk onder het fonteintje. Of de veel mooiere oplossing: Met een T-stuk op de watertoevoer naar het waterreservoir achter de wand. Wij kunnen dit voor u verzorgen zonder een tegel te hoeven breken. Als u een beetje handig bent kunt u het zelf ook. Wij bieden hiervoor een speciale aansluitset, die vindt u hier

2 Installatie DoucheWC geïntegreerd

Installatie DoucheWC (geïntegreerde bidet-toilet combinatie).

test

Ja dat kan. Alle bekende merken moderne inbouwreservoirs zijn geschikt. U hoeft dus niet perse een overeenkomstig merk DoucheWC als inbouwreservoir te hebben. De aansluitmaten zijn uniform. Bidetdouche kan u adviseren en het uiteraard ook voor u uitvoeren. Dit kan vrijwel altijd zonder tegels te hoeven breken.

Ja, je kunt zonder complete verbouwing je wandhangende wc in minder dag een dag (laten) vervangen door een DoucheWC. Het enige dat nodig is voor de montage van de douche-wc is een elektra aansluiting. Je kunt elektra vaak dootrekken tot achter de voorzetwand via de kruipruimte, via een naast- of achtergelegen (meter) kast of via een holle- of systeemwand. Lukt dit niet, dan kun je elektra ook als wandopbouw doortrekken en via een plint of kabelgoot afweken. Een aparte wateraansluiting is niet nodig.

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL of BPost met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

pdf
(Grootte: 3.1 MB)
GROHE Sensia Arena snelgids
pdf
(Grootte: 12 MB)
GROHE | Intelligent Care Brochure
pdf
(Grootte: 56.4 MB)
Sensia Arena installatie
pdf
(Grootte: 22.2 MB)
Sensia® Arena | User Guide
pdf
(Grootte: 1019.1 KB)
Specificaties-GROHE-Sensia-Arena

Geniet van talloze voordelen die perfect aan uw behoeften voldoen.

Geniet van het lichte, gelukkige gevoel dat een gepersonaliseerde reiniging je kan bezorgen. Het elegante design van de Sensia® Arena heeft een lichte toets, die duidelijk maakt wat voor comfort en frisheid je te wachten staat. Ontdek het verschil dat dit kan betekenen voor uw dag.

Kies jouw gewenste straaloptie voor perfecte reiniging.

 

GROHE SkinClean technologie biedt een ruime keuze aan straalsoorten, inclusief een verstelbare normale straal, een aparte Lady Spray, een oscillerende straalfunctie voor uitgebreide reiniging en een massage straal voor een rustgevende ervaring. Zowel de watertemperatuur, straalsterkte als straalpositie kunnen worden aangepast. Alle sproeikoppen kunnen eenvoudig worden verwisseld voor ultieme hygiëne..

Diverse gebruiksvriendelijke functies voor jouw persoonlijke comfort.

 

Jouw persoonlijke comfort is verzekerd met een scala aan handige functies. De Sensia Arena is voorzien van een warme lucht droger voor snel en zacht drogen en een automatische geurafzuiging die het toilet fris laat ruiken. De sensorgestuurde nachtverlichting begeleidt je 's nachts door de badkamer.

Innovatieve technologieën voor 100% hygiëne.

 

GROHE's HygieneClean functies zorgen voor het schoonste toilet ter wereld! GROHE HyperClean is een uitzonderlijk gladde en slijtvaste glazuur die 99,9% van de bacteriën weerstaat, terwijl de AquaCeramics coating zorgt voor een ultraglad oppervlakte waardoor niets achterblijft en schoonmaken gemakkelijk is.

Slim design voor een extra schone toiletpot.

 

GROHE toiletten hebben een spoeling met extra reinigingskracht die tot alle hoeken van de toiletpot reikt. In plaats van één waterinlaat gebruikt PowerFlush drie waterinlaten in het wandcloset om een draaikolk van water te creëren die reinigt tot in elk hoekje. Bovendien hebben de toiletten een randloos ontwerp waardoor geen verborgen vuil achterblijft. Dit resulteert in de meest efficiënte spoeling voor een schoon toilet, keer op keer.

Eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening of app

 

Er zijn twee eenvoudige manieren om jouw favoriete straal en gewenste manier van reinigen te selecteren. Gebruik de intuïtieve afstandsbediening om de instellingen aan te passen, of download de smartphone app om een gebruikersprofiel te creëren zodat je douche-wc iedere keer jouw persoonlijke voorkeuren zal herinneren.

Automatische functies voor minimaal onderhoud en ultiem gebruiksgemak

 

Gemak en lage onderhoudskosten zijn gegarandeerd dankzij de automatische functies. Een sensor opent automatisch de deksel bij het naderen en sluit de zitting na gebruik en de sproeikoppen worden automatisch gereinigd voor en na elk gebruik. Er is ook de optie om een sensorgestuurde automatische spoeling toe te voegen (vereist GROHE Sensia Arena automatische flush kit 46944000 voor het Rapid SL installatiesysteem 39112001).

 

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of

Gerelateerde Posts