GROHE Sensia IGS Spalet TOONZAALMODEL

Special Price € 1.495,00 Regular Price € 2.995,00
Op voorraad
SKU
39111SH0-White

GROHE Sensia® IGS : ULTIEME FRISHEID, VOLLEDIG INTUÏTIEF

Sensia® IGS maakt van uw toiletbezoek een aangename, verfrissende ervaring. De IGS laat zowel qua reinigingskracht, als met zijn droogvermogen alle andere douchetoiletten ver achter zich.

Deze douche-wc zal elke dag imponeren met zijn elegante design en de vele technische snufjes. Met een innovatieve controller die werkt door draaien en drukken, alsmede met de intuïtieve afstandsbediening met touchscreen, bepaal je jouw individuele programma en stel je de gewenste watertemperatuur en straalsterkte in. De voorkeursinstellingen kunnen opgeslagen worden en op ieder moment aangepast worden.

GROHE Sensia® IGS betekent ook een glanzend schoon toilet, dankzij de talrijke innovatieve hygiënische functies. Zo wordt de sproeiarm automatisch gereinigd vóór en na elk gebruik. De sproeiarm en de warmelucht föhn zijn perfect gepositioneerd voor de gebruiker en volledig geïntegreerd in het keramiek. Het systeem wordt regelmatig thermisch gereinigd met water van 70° C en ook een automatisch ontkalkingsprogramma is geïntegreerd in het toilet.

Laat GROHE Sensia® IGS je een compleet gevoel van perfecte hygiëne geven.

GROHE Sensia® IGS overtuigt door vooruitstrevend te zijn in milieuvriendelijkheid, zonder dat aan levenskwaliteit wordt ingeboet. Met de douche-wc worden middelen niet onnodig verspild. Door de instelbare energiespaarstand verwarmt de boiler alleen wanneer de douche-wc daadwerkelijk gebruikt wordt. En wanneer je langere tijd afwezig bent, zorgt het in te schakelen vakantieprogramma voor een ecologisch “schoon geweten”. Toon je werkelijk ecologisch!

 

SPECIFICATIES :

 • STANDAARD DOUCHE-ARM en aparte DAMESDOUCHE.

 • Uitzonderlijk krachtige reiniging.

 • Positie van de douchestraal, straalsterkte en temperatuur zijn INSTELBAAR volgens uw wensen in 7 verschillende standen.

 • 4 individueel in te stellen GEBRUIKERSPROFIELEN met automatische identificatie van de gebruiker bij het gaan zitten

 • MASSAGESTRAAL EN OSCILLERENDE STRAAL : geven je de mogelijkheid om af te wisselen tussen een zachte en krachtigere straalsterkte. Ook de zachte voorwaartse en achterwaartse beweging biedt een zachte reiniging over een groter gebied.

 • POWER-DOUCHE voor een extra krachtige douchestraal.

 • WARMELUCHT FÖHN : sublieme en snelle droging met instelbare temperatuur.

 • Innovatieve CONTROLLER met draai- en drukfunctie en AFSTANDSBEDIENING met touchscreen.

 • LED-display met subtiele NACHTVERLICHTING.

 • Soft close zitting en deksel, met één hand afneembaar.

 • Zitting van duurzaam Duroplast, 100% keramieken wandcloset en metalen controller voor duurzame hygiëne.

 • Geïntegreerde GEURAFZUIGING met koolstoffilter.

 • Automatische REINIGING van douchekop met water voor en na gebruik van het toilet - thermische reiniging - geïntegreerd ontkalkingsprogramma met water van 70° C voor gehele watersysteem.

 • SERVICELUIK voor gemakkelijk onderhoud.

 • MILIEUVRIENDELIJK : instelbare energiespaarstand, in te schakelen vakantieprogramma, laag standby verbruik, hoofdschakelaar met aan/uit-functie.

 • Drie speciale UITVOERINGEN:
  - matchroom behuizing en frontplaat in alpine wit
  - matchroom behuizing en frontplaat in zwart
  - matchroom behuizing en frontplaat in rood

 • Compleet systeem voor INBOUW wc-elementen - verborgen water- en stroomvoorziening aansluitingen.

Inclusief touchscreen afstandsbediening met wandhouder, batterijen voor afstandsbediening, geurfilter, ontkalkingsmiddel, teststrips voor waterhardheid, afvoerpijp, doorvoerpijp, bevestigingsmaterialen, spatscherm, installatie- en gebruikershandleiding

 

TECHNISCHE DETAILS :

 • wateraansluiting 3/8"

 • druk 0.1 - 1 MPa (1 - 10 bar)

 • beschermingsklasse IPX4

 • 220-240 V (AC), 50/60 Hz, 1400 W

 • stroomverbruik in stand-by ca. 0,5 W (boiler op ECO of uit en LED display uit) / Vakantiestand ca. 0,25 W

 • CE-keurmerk

 • voldoet aan EN 1717/1307

Meer informatie
Uitvoering: Chrome
Warm Water Ja
Instelbare Watertemperatuur Ja
Massage / Pulsatie Nee
Bubble Wash Nee
Hot Air Dry Ja
Verlichting (Nightlight inside) Nee
Materiaal Ceramic / Duraplast Hogh Grade
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Nee
Beschikbaar als Round model (50cm) Nee
Zithoogte regulier, in te stellen op inbouwreservoir
Met Reservoir nee
Inhoud boiler 8 Liter!
Minimale Waterdruk 1 BAR
Maximale Waterdruk 8 BAR
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 1/2"
Aansluitspanning 230V
Inclusief keramiek Ja
Kleur White
Electra nodig Ja
Afstandsbediening Ja
Extra grote knoppen voor bediening Ja
Electrisch Vermogen 980 Watt
Anti Bacteriele Sproeikop Ja
Type Bediening Afstandsbediening
Bedieningswijze Hand
Breedte 470mm
Diepte 505mm
Geurfiltering Ja
Verwarmde zitting Nee
Automatisch openende bril Nee
Vuilafstotend Ja
Garantie 3 Jaar
Een vraag stellen ?

2 Installatie DoucheWC geïntegreerd

Installatie DoucheWC (geïntegreerde bidet-toilet combinatie).

test

Ja dat kan. Alle bekende merken moderne inbouwreservoirs zijn geschikt. U hoeft dus niet perse een overeenkomstig merk DoucheWC als inbouwreservoir te hebben. De aansluitmaten zijn uniform. Bidetdouche kan u adviseren en het uiteraard ook voor u uitvoeren. Dit kan vrijwel altijd zonder tegels te hoeven breken.

Ja, je kunt zonder complete verbouwing je wandhangende wc in minder dag een dag (laten) vervangen door een DoucheWC. Het enige dat nodig is voor de montage van de douche-wc is een elektra aansluiting. Je kunt elektra vaak dootrekken tot achter de voorzetwand via de kruipruimte, via een naast- of achtergelegen (meter) kast of via een holle- of systeemwand. Lukt dit niet, dan kun je elektra ook als wandopbouw doortrekken en via een plint of kabelgoot afweken. Een aparte wateraansluiting is niet nodig.

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL of BPost met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

pdf
(Grootte: 74.2 MB)
GROHE IGS Installatie
pdf
(Grootte: 114.1 KB)
GROHE IGS Technische Specificaties