Geberit Aquaclean Sela voorzetplaat zwart

€ 945,00
Op voorraad
SKU
115328SG1

Geberit design voorzetplaat: maakt aansluitleidingen onzichtbaar

Voor wie snel en flexibel wil genieten van de voordelen van een douchewc vormt de Geberit design voorzetplaat de ideale oplossing om achteraf te installeren bij Geberit AquaClean producten.
Hij dekt de benodigde aansluitleidingen elegant af en zorgt in een oogwenk voor een perfecte totaalindruk in uw badkamer – zonder dat u in tegels of wanden hoeft te boren. De bedieningsplaat is al geïntegreerd. Passend bij de actuele interieurtrends is de voorzetplaat verkrijgbaar in watervast, alpien wit laminaat en in zwart of wit glas.

  • Harmonieus badkamerdesign
  • Geen zichtbare aansluitingen.
  • Geen constructieve ingrepen nodig
  • Er moet niet in tegels of de wand worden geboord.
  • De Geberit voorzetplaat is verkrijgbaar in verschillende versies.
Meer informatie
Materiaal Glas
Met anti-condensisolatie Ja
Kleur Zwart
Plaats wateraansluiting links Ja
Plaats wateraansluiting rechts Ja
Plaats wateraansluiting achter Ja
Plaats wateraansluiting boven Ja
Spoelwaterhoeveelheid instelbaar Ja
Geschikt voor handmatige bediening Ja
Geschikt voor pneumatische bediening Ja
Geschikt voor electronische bediening Ja
Geschikt voor duobloc Ja
Met stopkraan Nee
Met spoelbocht Nee
KIWA Keur Ja
Een vraag stellen ?

1 Installatie Toiletdouches

Installatie Toiletdouches (Toilet Handdouche Naast toilet)

Dat kan. De water aansluiting kan gemaakt worden 2 manieren: Met een t-stuk onder het fonteintje. Of de veel mooiere oplossing: Met een T-stuk op de watertoevoer naar het waterreservoir achter de wand. Wij kunnen dit voor u verzorgen zonder een tegel te hoeven breken. Als u een beetje handig bent kunt u het zelf ook. Wij bieden hiervoor een speciale aansluitset, die vindt u hier

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL of BPost met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.