SensoWash® Starck f Cashback Actie !

Duravit Cash Back Actie

De nieuwe SensoWash® Starck f van 15-10-2012 t/m 4-8-2021 CASHBACK AKTIE!!!

Iconisch design gecombineerd met maximaal comfort!

Het design van de nieuwe SensoWash® Starck f Douchewc's overtuigt met pure esthetiek en tijdloze moderniteit. Technologische finesse zoals de sensor voor het automatisch openen van het deksel of de herkenning van de gebruiker in de zitting tot de meest verschillende instelmogelijkheden bij de zitverwarming, douchestraal en de regelbare warmeluchtföhn garanderen een optimaal comfort.

CLAIM NU JE € 100.- TERUG VIA DURAVIT CASH BACK!
JA, IK WIL ZO'N DURAVIT STARCK F PLUS/LITE DOUCHEWC !

 

Duravit SensoWash® Starck f

Nieuwste keramiek desing van Duravit in samenwerking met top designer Philippe Starck stellen SensoWash® Starck f voor, een nieuwe generatie douchetoiletten voor een moderne, natuurlijke toilethygiëne. Alle componenten werden geoptimaliseerd, zodat al de technologie ’onzichtbaar’ verborgen zit in het keramiek. Duravit was als als een van de eerste A-merken in staat een moderne DouchWC op de markt te brengen. De ervaring & feedback van klanten die zij hiermee hebben in de praktijk hebben kunnen brengen heeft geresulteerd in een absoluut optimaal DoucheWC Design: De vlakke zitting en de erachter geplaatste witte afdekking, vormen een precieze, harmonieuze eenheid – een douchetoilet met de nieuwste, comfortverhogende technologie in een compromisloze, minimalistische look. Verkrijgbaar in de versies SensoWash® Starck f Plus en SensoWash® Starck f Lite. Direct naar alle specificaties

Klare vormen en een compromisloze functionaliteit voor maximaal comfort. Een look die onmiskenbaar 100% origineel Duravit design is.

Klik hier voor alle specificaties

 

Ontdek het verschil dat dit kan betekenen voor uw dagelijkse intieme hygiëne Klik hier voor alle specificaties of nog beter... kom langs in ons Experience Center en ervaar de Duravit SensoWash® Starck f zelf.

 

 

SensoWash® biedt de natuurlijkste vorm van hygiëne – reiniging met water. Natuurlijk zuiver, natuurlijk verfrist. Niets is zo grondig, zo hygiënisch en zo natuurlijk als de reiniging met water. Ook na toiletgebruik: Daarom wordt het douchetoilet, de synthese van WC en bidet, steeds populairder. Merkelijk zachter en zuiverder als toiletpapier zorgt water tegelijk voor een welgekomen verfrissing. Het douchetoilet zorgt voor een hygiënisch zuiver en aangenaam gevoel bij elke gebruiker.