Laufen

Laufen Riva

Het Zwitserse Laufen is volgens kenners de beste toilet maker van Europa. Er is geen bedrijf dat de kunst van het bakken van het keramiek zo verstaat en tegelijkertijd de vormen en belijning op ongeëvenaarde wijze weet te stylen. Inmiddels begint een toilet met waterreinigingsfunctie (Douchetoilet) de nieuwe standaard te worden en dus kon het, na Toto, Geberit, Villeroy & Boch en GROHE eigenlijk niet uitblijven: Supreme Closet Designer Laufen brengt haar eigen DoucheWC op de markt.

Uiteraard hebben wij van Bidetdouche Laufen's Douchetoilet aan een rigoreuze test onderworpen. Er zijn enkele perifere functies weggelaten zoals een verwarmde zitting en droging. Dat zou als een gemis kunnen worden ervaren, maar dit gemis slaat snel om als je deze DoucheWC ervaart. Laufen zet wat ons betreft de nieuwe standaard en speelt vooralsnog alleen in hoogste competitie waar de tegenstanders nog niet op het veld zijn verschenen. Ga verder naar Laufen DoucheWC overzicht

Laufen RIVA

De naam prikkelt en jaagt de verwachtingen al direct behoorlijk op: RIVA. Inderdaad, vernoemd naar de iconische speedboot. Niet dat de RIVA je snel van je toilet zal jagen. Integendeel, het comfort, het solide gevoel, het fenomenale uiterlijk en last but not least: De perfecte reiniging zullen van je toiletbezoek juist een aangenaam wellness moment maken. Een moment van rust waarna je schoon en fris je dag vervolgt.

Laufen is rijkelijk laat met de introductie van haar Douchetoilet, maar met goede reden. Het eigenzinnige Zwitsere bedrijf trekt haar eigen plan en laat zich niet verleiden door concurrentie of hype om een product gehaast te lanceren. Zoals elk closet van Laufen heeft ook dit douchetoilet daarom een lange en minutieuze ontwikkeling gekend. De uitdaging om de technologie te vangen in een design dat op geen enkel aspect in mag leveren op schoonheid is Laufen op het lijf geschreven. De RIVA is het compromisloze antwoord op die uitdaging geworden. En nog even, en u kunt uw eigen mening vormen. Begin volgend jaar, bijvoorbeeld in onze showroom waar bidetdouche.nl de Nederlandse retail primeur heeft. En wij nodigen u nadrukkelijk uit om eens langs te komen. Want de reinigingssensatie die de RIVA u biedt, laat zich niet in woorden vangen. Die moet u ervaren. U bent van harte welkom.