Blooming

Blooming Bidets. Een hoogwaardige DoucheWC, een scherpe prijs!

Ga direct naar het Blooming DoucheWC overzicht

Blooming Bidets worden gemaakt door de NCM Corporation, de grootste langst bestaande DoucheWC / Bidet fabrikant van Zuid-Korea. Korea heeft een lange geschiedenis van ontwikkeling van electronische bidets. In vrijwel ieder huishouden is een elektronisch bidet te vinden. Niet alleen in de prive sfeer, ook op openbare plekken, in de horeca, zelfs op het vliegveld van Seoel vindt u Blooming bidets.NCM produceert jaarlijks meer dan 100.000 douche-wc units, heeft een ultra moderne productie faciliteit en een zeer hoge standaard als het gaat om product development en product quality assurance. Door een gestroomlijnde geautomatiseerde productie is het mogeljik DoucheWC's van hoogwaardige kwaliteit met uitsluitend eigen componenten tegen een scherpe prijsstelling te ontwikkelen.

De laatste jaren heeft NCM Blooming zich meer gericht op de Amerikaanse en Europese markt. Voor Europa werkt men hiervoor samen met MZ Podex, een Duitste Distributeur en ontwikkelaar. Voor de Benelux is Bidetdouche.nl verantwoordelijk. Het design van de bidets is aangepast aan de Westerse smaak en de vormgeving is in lijn gebracht met Europees toilet design. Gek genoeg zijn onze closets minder lang en minder spits dan de Aziatische. NCM heeft samen met MZ-Podex de Europese maatvoering doorgevoerd in de vormgeving van de Blooming DoucheWC's.

Met een bidet van Blooming haalt u meer dan 4 decennia DoucheWC Kennis in huis. Een solide apparaat dat een prijs - kwaliteit verhouding heeft dat eigenlijk door geen enkel ander merk wordt geëvenaard. NCM Blooming is vooral sterk in de productie van bidetbrillen, dus bidets die op het bestaande toilet worden geplaatst. Er bestaan ook complete DoucheWC Units, dus met keramiek, maar dat die zijn nog niet aangepast aan de Europese design voorkeuren en hebben afwijkende maten. Om die reden voeren wij die niet en bieden alleen de superieure DoucheWC brillen van Blooming aan.

Wat betreft de functionaliteit staan de DoucheWC's van Blooming garant voor een perfecte reiniging. De lange ervaring in de ontwikkeling en productie van bidets hebben geleid tot een zeer betrouwbaar, uitontwikkeld product. Want als u straks gewend bent aan uw douchetoilet, is een storing het laatste waar u mee geconfronteerd wilt worden. Blooming is ook daarom een uitstekende keuze, naast uiteraard de uitstekende reiniging, uitgebreide functies en fraai design.Ga verder naar Blooming DoucheWC overzicht

Filter