Axent

ULTIEM DESIGN AXENT.ONE PERFECTION THROUGH SIMPLICITY Bells & Whistles? Geen opsmuk. Sober Zwitsers Design ELEGANCE SINGLE BUTTON CONTROL RIM FREE
HYGIENE

AXENT.ONE

De meest recente Douhcetoilet lijn van Axent: Axent.One. Meesterlijk design en state of the art technologie. Bediening, uiterlijk, functionaliteit. Alle aspecten zijn op superieure wijze gecombineerd in wat zonder overdrijven het fraaiste douchetoilet op de markt genoemd mag worden.

DE WERELD VAN AXENT

AXENT Group, opgericht in 1999, is een belangrijke producent van sanitaire technologie en wereldwijd een toonaangevende leverancier van douchewc's. Om de klantenrelaties te versterken en zijn globale bereik uit te breiden, opende AXENT een kantoor in de VS in 2003 en werd een Europese basis in Zwitserland ontwikkeld in 2008. De productportfolio van AXENT omvat geavanceerde douchewc's, sanitaire kwaliteitsproducten, badkamermeubilair en badkuipen, maar ook innovatieve technologie voor sanitair met uitstekende prestaties.

De sleutel tot succes van de Onderneming is een combinatie van industriële kennis, in-house expertise en permanent onderzoek naar nieuwe technologieën. Met 260 ingenieurs in zijn onderzoeks- en ontwikkelingscentrum, naast 3.680 medewerkers, is de AXENT Group goed gepositioneerd om zijn visie te realiseren en de meest innovatieve en betrouwbare leverancier van sanitaire technologie ter wereld te worden.
De expertise van Axent in de ontwikkeling van Douchetoiletten heeft geresulteerd in een aantal sublieme modellen DoucheWC's die onder de naam One en FB Serie op de markt zijn gebracht.Ga verder naar Axent DoucheWC overzicht

 

AXENT.ONE | Adembenemend Design

De Axent One is de meest recente en meest complete DoucheWC
De AXENT.ONE ziet eruit als een normaal toilet met een compact design, geschikt voor elke woning. Dit opmerkelijke product werd gecreëerd door de Italiaanse architect en ontwerper, Matteo Thun en Antonio Rodriguez. Het past niet alleen perfect in elke woon- en werkomgeving, maar completeert die ook.

 

KWALITEIT & BETROUWBAARHEID. KERNWAARDEN VAN AXENT

De kwaliteit en veiligheid van zijn douchewc's garanderen, is topprioriteit bij AXENT. Resultaat hiervan is dat al onze producten CE-conform zijn en aan alle relevante Europese eisen voldoen, inclusief aan de drinkwaternorm EN 1717. Wij verzekeren dat onze douchewc's aan deze norm voldoen dankzij de geïntegreerde wateraansluiting met terugstroombeveiliging. Dit garandeert dat de kwaliteitscollectie douchewc's van AXENT de drinkwatervoorziening nooit kunnen besmetten. Alle modellen van AXENT worden geleverd met een energiebesparingsmodus en voldoen aan de Europese richtlijn betreffende ecodesign. Indien u een technische fout zou vaststellen, staan de servicemonteurs van AXENT klaar om die snel te verhelpen.