Douche WC’s

Met onze jarenlange ervaring als verdeler van toonaangevende merken en focus op DoucheWC’s, beschikken we over een uitgebreide expertise waarmee wij u zeer professioneel kunnen adviseren en ondersteunen bij de keuze, aankoop en installatie van uw Douche WC of Toiletdouche.

 
 Bij BIDETDOUCHE zijn wij steeds op de hoogte van alle innovatieve ontwikkelingen in ons vakgebied. Dit is duidelijk terug te vinden is in ons assortiment van innovatieve maar betaalbare kwaliteitsproducten. Daarnaast verzorgen we de plaatsing, indien gewenst en bieden we een uitstekende service na verkoop.

De hoogste kwaliteit Douche WC

Voor Bidetdouche staat de kwaliteit van onze producten altijd voorop. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de douche wc en om alle gebruikers een fris gevoel te geven bij ieder toiletbezoek. Door ons uiteenlopende assortiment kunnen wij u persoonlijk adviseren en het perfecte product selecteren, afgestemd op uw specifieke wensen. Ook is het mogelijk om een douche wc te combineren met een closet in verschillende variaties, zoals wandhangend closet of vloerstaand closet.

Douche WC van toonaangevende merken

Bidetdouche werkt uitsluitend samen met merken die de kwaliteit waarborgen waar wij als bedrijf voor staan. Na jarenlange ervaring en samenwerking met onze leveranciers, hebben wij een specifiek assortiment ontwikkeld waarbij de kwaliteit van onze producten voorop staat. Hierdoor kunnen wij de ultieme sanitaire belevenis garanderen. Ons uiteenlopende assortiment van douche wc’s, bestaat onder andere uit de merken Blooming, Popudusche, Grohe, Geberit Aquaclean, Duravit, Axent, Villeroy & Boch Viclean, Laufen, Vitra en Tece.

Bezoek onze douche WC showroom

Heeft u al een kijkje op de website genomen, maar bent u er nog niet helemaal uit welke douche wc bij u past? U kunt ook langskomen in ons EXPERIENCE CENTER, een toonzaal (Uniek in België) , waar meer dan 40 verschillende Douche wc’s getest en gedemonstreerd kunnen worden en wij u graag direct persoonlijk advies verlenen. Onze toonzaal is gelegen te Lommel, Edward Anseelestraat 26, b202 3920 Lommel België.

 

Wij zijn wekelijks van dinsdag tot zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur geopend. Tijdens deze uren verwelkomen wij u graag in onze toonzaal. Ook is het mogelijk om buiten deze uren bij ons op locatie te komen kijken. Belt u dan even om een afspraak met ons te maken.