Design toiletdouche Wandhouder Mixer

Vanaf € 99,00
Op voorraad
SKU
toiletdouche-hotvalve

Toiletdouche inbouw mixer

Warm / Koud, On/Off Water mixing. Fraai Design voor een schitterende minimalistische look. Leverbaar in Chrome, 304 RVS Geborsteld, RVS Matzwart. Uniek design met stop / mengkraan voor de watertemperatuur gecombineerd met toiletdouche houder. Geschikt voor inbouw. 


 

  • In de wand weggewerkte mechaniek, afgedekt door muurplaat
  • Mini design
  • Perfecte water temperatuur controle, draai hendel links voor warmer water / draai hendel rechts voor kouder water
  • 304 RVS Geborsteld 
  • Warm in , Koud In / Mix uit
  • 2 x F 1/4" aansluiting
  • Geen aparte wandhouder meer nodig. Alles in 1.
  • Te combineren met ieder type toiletdouche
  • Compleet: Inclusief inbouw element
Meer informatie
Materiaal 304 RVS Geborsteld
Breedte 95mm
Diepte 135mm
Minimale Waterdruk 1 BAR
Maximale Waterdruk 6 BAR
Een vraag stellen ?

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL of BPost met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

pdf
(Grootte: 55.8 KB)
toiletdouche hotvalve technische tekening

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of