Blooming Elite DoucheWC NB1060D

€ 695,00
Op voorraad
SKU
BLE

Top model van Blooming. Alle functies die u wenst in een bidet, gevangen in een compact design dat naadloos aansluit op ieder toilet. Gevormd als een reguliere toiletbril.
Geen zijconsole, maar alle functies te bedienen met de afstandsbediening.


Dit model is de kroon op 35 jaar bidet ontwikkeling van Blooming. Betrouwbare uitontwikkelde technologie staat garant voor de ultieme reiniging en goede droging.


• Bidet Functie
• Lady Douche
• Hot Air Dry (Fohn)
• Aluminium coated Anti bacteriële sproeikop!
• Regelbare waterdruk
• Instelbare watertemperatuur
• Automatisch zelfreinigende sproeikoppen, voor & na gebruik
• Verwarmde zitting
• Massage pulsatie
• Soft close zitting
• Soft close bril
• Energie besparingsfunctie
• Zelf diagnose
• Gebruikers sensor (bidet werkt alleen na plaatsnemen op zitting)
• Oscillerende sproeikop voor optimale reiniging (automatisch of trapsgewijs)
• Perfecte pasvorm voor ieder toilet
• LED NightLite
• Afstandsbediening
• 3 jaar garantie!

 

Meer informatie
Warm Water Ja
Instelbare Watertemperatuur Ja
Massage / Pulsatie Ja
Bubble Wash Ja
Lady douche (vaginale reiniging) Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Anti Bacteriele Sproeikop Ja, afklikbaar
Hot Air Dry Ja
Verwarmde zitting Ja
Verlichting (Nightlight inside) Ja
Materiaal Duroplast / Hoogwaardig kunstof
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Ja
Beschikbaar als Round model (50cm) Ja
Zithoogte +2cm t.o.v. gewone toiletbril
Met Reservoir Nee
Inhoud boiler 1,02 Liter
Minimale Waterdruk 0,9 bar
Maximale Waterdruk 7 Bar
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 1/2"
Aansluitspanning 230V
Inclusief keramiek Nee
Kleur True White
Electra nodig Ja
Afstandsbediening Ja
Extra grote knoppen voor bediening Nee
Electrisch Vermogen 670W
Type Bediening Afstandsbediening
Bedieningswijze Hand
Breedte 385mm
Diepte 515mm
Geurfiltering Nee
Automatisch openende bril Nee
Vuilafstotend Nee
Garantie 3 Jaar
Een vraag stellen ?

4 Installatie Electronische Bidetzittingen

Bidet of Toiletdouche installeren op uw eigen toilet

Ja dat kan. En relatief eenvoudig. U vervangt de reguliere toiletbril door de Bidetbril. De wateraansluiting kan worden gemaakt met een T-stuk dat geplaatst wordt op de wateraansluiting naar uw stortbak. Hierop zit vaak een 12mm pijpje gemonteerd met een 3/8" aansluiting. Is er te weinig ruimte om het pijpje te bewegen om ruimte te maken voor het T-stuk, dan is dan de andere optie om een T knelkoppeling te maken op de 12mm buis. Zaagt u hiervoor met een pijpensnijder of ijzerzaag circa 1,8cm uit de buis op de gewenste plek en plaats de knelkoppeling ertussen. Als het gaat om electronische douchewc (bidetbril), dan dient er uiteraard nog een 230V geaarde wandcontactdoos in de directe omgeving van het toilet geplaatst te worden (spatwatervrije indien in natte ruimte).

Ja dat kan. Relatief eenvoudig. U vervangt de reguliere toiletbril door de Bidetbril. De wateraansluiting kan worden gemaakt met een T-stuk dat geplaatst wordt op de wateraansluiting naar uw stortbak. Hierop zit vaak een 12mm pijpje gemonteerd met een 3/8" aansluiting. Is er te weinig ruimte om het pijpje te bewegen om ruimte te maken voor het T-stuk, dan is dan de andere optie om een T knelkoppeling te maken op de 12mm buis. Zaagt u hiervoor met een pijpensnijder of ijzerzaag circa 1,8cm uit de buis op de gewenste plek en plaats de knelkoppeling ertussen. Als het gaat om electronische douchewc (bidetbril), dan dient er uiteraard nog een 230V geaarde wandcontactdoos in de directe omgeving van het toilet geplaatst te worden (spatwatervrije indien in natte ruimte).

De vorm en maat van uw toilet zijn tot slot ook nog van belang:
Onderzetbidets passen op ieder toilet.
Bidetbrillen, waarbij de oude toiletbril worden vervangen passen op vrijwel ieder toilet, met uitzondering van:
-Compacte toiletpotten (verkort / < 48cm lengte)
-Vierkante potten
-Zogenaamde 'eitjes' . Dat zijn eivormige potten met een ronding over de gehele lengte.
-Potten met een afstand tussen de schroefgaten van meer dan 240mm (wel mogelijk, maar met een aanpassing voor de bevestiging)

Kijkt u hier om de maten van uw toiletpot te controleren op geschiktheid voor onze bidetbrillen

Ja dat kan.

Ook zonder breekwerk kan er een wateraansluiting worden gemaakt op de watertoevoer naar uw reservoir achter de wand. Dit is een iets lastig klus dan een aansluiting maken op een zichtbare stortbak, maar prima te doen.

Hieronder vindt u de instructies

>> https://bidetdouche.nl/klantenservice/installatie-handleidingen/bidet-op-toilet-monteren.html

 

 1. Sluit als eerste de (hoofd-)waterleiding af en spoel de toilet door.
 2. Haal dan de drukknop van het inbouwreservoir weg en draai de aanvoerslang los.
 3. Sluit de T-connector (wartel T stuk) aan tussen de watertoevoer en het inbouwreservoir. Deze koppeling zit inbegrepen die u heeft aangeschaft.
 4. Sluit een extra installatieslang aan op de T-connector en begeleidt de slang links langs het reservoir naar beneden.
 5. Boor nu met een (diamant-) boor een rond gat van ca 2-2,5cm diameter, leidt de slang door dit gaatje en sluit deze aan op het speciale muurplaatje dat u hier kunt bestellen. >> https://bidetdouche.nl/muurplaat-extern.html
 6. Schroef een hoekstopkraantje in het muurplaatje en bevestig deze met schroeven & pluggen op de wand.
 7. De complete set voor het aansluiten van een DoucheWC op een bestaand inbouwreservoir vindt u hier >> https://bidetdouche.nl/douchewc-aansluitset.html
 8. Voordat u de bijgeleverde 3/8 1/2 duims bidetslang van de bril naar de hoekstopkraan verbindt, dient u het water open te zetten en de leidingen schoon te spoelen en te controleren op eventuele lekkages. Daarna weer sluiten uiteraard.
 9. Indien dit in orde is, sluit u de slang van de bidet naar het hoekstopkraantje aan en opent u de stopkraan. Het water zal nu de douchewc instromen en in het geval van een stroomloze bidetdouche of toilet handdouche zal de er waterdruk op komen te staan.
 10. Sluit u bij een toilet handdouche altijd het stopkraantje na gebruik.
 11. Bevestig verder de drukknop weer en sluit de Douchewc aan op het elektriciteitsnet. U dient een electronische DoucheWC aan te sluiten op een geaard stroompunt van 230V.

Onze DoucheWC's (bidetbrillen) zijn ontworpen om zo goed mogelijk aan te sluiten op de meest voorkomende toiletpotten in Nederland. Om er zeker van te zijn dat de afmetigen van uw toilet geschikt zijn, vindt u hieronder de uitzonderingen de de minimale lengte die nodig is voor een goede passing:

Bidetbrillen passen niet of minder goed op:
-Compacte toiletpotten (verkort / < 48cm lengte)
-Vierkante potten
-Zogenaamde 'eitjes' . Dat zijn eivormige potten met een ronding over de gehele lengte.
-Potten met een afstand tussen de schroefgaten van meer dan 240mm (wel mogelijk, maar met een aanpassing voor de bevestiging)

Kijkt u hier om de maten van uw toiletpot te controleren op geschiktheid voor onze bidetbrillen

1 Installatie Toiletdouches

Installatie Toiletdouches (Toilet Handdouche Naast toilet)

Dat kan. De water aansluiting kan gemaakt worden 2 manieren: Met een t-stuk onder het fonteintje. Of de veel mooiere oplossing: Met een T-stuk op de watertoevoer naar het waterreservoir achter de wand. Wij kunnen dit voor u verzorgen zonder een tegel te hoeven breken. Als u een beetje handig bent kunt u het zelf ook. Wij bieden hiervoor een speciale aansluitset, die vindt u hier

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL of BPost met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

pdf
(Grootte: 695.1 KB)
Aansluiting Bidetzitting op Geberit Reservoir
pdf
(Grootte: 905.2 KB)
Aansluitschema DoucheWC Zitting Water & Electra
pdf
(Grootte: 846.1 KB)
Blooming Elite Product Sheet
pdf
(Grootte: 2.6 MB)
Montage Instructie DoucheWC Zitting

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of