douchewc ervaringen
 

Een bidet of handdouche koop je altijd te laat...

Lees de toiletdouche reviews en douchewc ervaringen van klanten en gebruikers. Soms is het even wennen aan een bidet, maar meestal direct na de eerste DoucheWC ervaring voelt men hoe fris en schoon het aanvoelt. Papier is daarna gewoon niet afdoende. Als je bidet schoon hebt ervaren, is papier schoon gewoon niet schoon genoeg. Net als bij de rest van je lichaam is water de meest natuurlijke manier van reinigen.

 
 
 • Ik heb een aantal bidet -toilets / handdouches vergeleken. Ik vind het belangrijk dat ik een krachtige straal heb die bovendien lang warm blijft. De Popodusche heeft beide. Ik wil me soms langer reinigen dan de standaard sessie en dat gaat moeiteloos. Zeer tevreden, super apparaat!

  Pauline H, Bilthoven.
 • Ik zie dat ik niet de enige ben met deze reactie, maar het is echt waar. Je realiseert je pas was je gemist hebt als je een toiletdouche hebt. Dat frisse gevoel kan je echt niet meer missen. Papier lijkt zo primitief nu.

  Lili van der Meer, Amstelveen.
 • Being an expat in this country I was pleased to find a decent company that delivered and installed quality bidet seats. When arriving here I was appalled to find no water cleansing in my appartment\'s toilet. Bidetdouche has installed an excellent electronical bidet right on the existing toilet. Makes my life a lot more pleasant here :-)

  Paul Shortland, Oudekerk a/d Amstel.
 • Na een vakantie in Thailand ,waar ik kennis maakte met in ieder hotel de handdouche,was ik aangenaam verrast te ontdekken dat Bidetdouche dit ook in Nederland particulier kon realiseren Met de prima service werd dit 6 jaar geleden aangesloten en tot volle tevredenheid ! Onlangs bij de verbouwing van het toilet overgestapt op de mooie rvs variant! Aan te bevelen voor een ieder die van fris, schoon en hygienisch houdt!

  Marianne Toorens, Leidschendam.
 • Heel soms kom je iets tegen waarvan je zegt: Dit had ik eigenlijk altijd al willen hebben. Zo\'n eenvoudige en frisse manier van reinigen. Ik heb mijn Bidetdouche bidet nu weekje en ik kan me niet voorstellen ooit zonder te hebben gekund!

  Carel Lievestroo, Blaricum.
 • Mijn vriendin was eigenlijk degene die de bidetseat in huis heeft gehaald, maar ik ben nu degene die een referentie wil schrijven voor Bidetdouche :) Dit is nou echt iets waarvan je niet weet dat je het mist, tot je het zelf hebt ervaren. Dat ranzige geveeg papier is gewoon echt primitief en smerig. Ik ga alleen nog thuis naar het toilet. Anders voel ik me niet schoon.

  Boy Jongsma, Rotterdam.
 • De anus is anatomisch en fysiologisch een zeer complex systeem. Het beheersen van de anus heeft bij baby’ s dan ook een geruime leertijd. In de oosterse geneeskunde is de anus een belangrijk energetisch centrum. In de acupunctuur hebben de 2 voornaamste energetisch meridianen (conceptiemeridiaan en gouverneur) hun begin bij de anus en eindigen bij de mond. Al bijna 20 jaar maak ik gebruik van een mini-handdouche op het toilet. Inmiddels is er een mechanisch bidet bij gekomen. Behalve de hygiëne voor de anus en niet te vergeten de handen is het zeer besparend op toiletpapier. Uiteraard zijn er ook medische redenen waarom ik dit adviseer aan mijn patienten. Veel voorkomende problemen in de anusstreek zijn hemorroïden ( aambeien), fissuren en jeuk. Minder vaak voorkomend zijn prolaps (verzakking), fistels en abcessen. In beide gevallen is een schone anus van groot belang. Om de doorbloeding te verbeteren (met name bij aambeien) is een krachtige, liefst koude , straal de beste methode. De Romeinen gebruikten een spons om de anus te reinigen, in Aziatische landen gebruikt men vaak een fles. Wij hebben gelukkig de beschikking over eenvoudige en goedwerkende waterstralen die precies kunnen worden gericht en gedoseerd. Het taboe wat er bij ons rust om alles rond de anus is jammer.

  P.P.M. Horsthuis, Acupuncturist.
 • Er zijn meerdere modellen op de markt en ik heb zoveel mogelijk rondgekeken, maar een Bidetbril voor EUR 299 is echt alleen bij Bidetdouche te koop. Zeker met al die extra functies. Ik ben een zeer tevreden klant! Groetjes Pauline

  Pauline Van Traa, Amsterdam.
 • Dit had ik dus al jaren geleden moeten hebben. Elke dag geniet ik weer van mijn zalige verwarmde bril. En nooit meer dat geveeg. Echt, ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Groetjes, Ingmar.

  Ingmar, Wassenaar.
 • In Turkije had ik gezien, dat vrijwel elke wc een ingebouwd sproeisysteemp heeft. In mijn B&B ontvang ik veel gasten uit het Oosten, zoals Japan, China, Taiwan, Maleisia en Indonesië. Deze mensen zijn niet anders gewend dan zichzelf te wassen na "de grote boodschap", dus wilde ik na mijn ervaring in Turkije ook zulke toiletten in mijn B&B. In Nederland bleken die niet te koop te zijn. Ik heb toen in 2007 al een mengkraan naast het toilet laten maken met de gedachte daaraan een douche sproeiertje te bevestigen. Op naar de sanitair winkel, maar wat schetste mijn verbazing: Ook die bleken in geen enkele winkel te koop te zijn. En ik woon toch in de "wereldstad" Amsterdam. Na lang zoeken op het internet kwam ik in juli 2009 jullie bedrijf tegen. Ik heb er meteen één besteld en het knijp-douchekopje bevalt inderdaad uitstekend! Ik heb ik mij echt afgevraagd hoe het komt dat Nederland zo achterloopt met eigenlijk zo\'n simpele, schone en bovendien milieuvriendelijke oplossing bij het toilet. Het bespaart papier, voorkomt verstoppingen, het voelt en is ook veel schoner. En.....je kunt ook meteen het toilet zelf na gebruik nog even schoon sproeien. Een super milieuvriendelijke oplossing......en last but not least.......in minder dan een jaar is het gratis in gebruik. Eén thermostaat mengkraan kost rond de 40 euro, het aanleggen van de leidingen rond 100 euro, jullie knijp-douchekopje kost met verzendkosten 36,70 euro. Samen 175 euro. Daarvoor bespaar je toch zo\'n 6 euro per week aan toiletpapier.Annette\'s Bed&Breakfast in Amsterdam

  Annette\'s Bed & Breakfast Amsterdam.
 • Nu weet ik pas wat echt fris gereinigd betekent. Met een waterstraal dus! Echt vreemd eigenlijk dat er nog massa\'s \'papieren vegers\' rondlopen. Groetjes, Lonneke .

  Lonneke van der Heide Nieuwegein.
 • Nu ik mijn bidebril een weekje in gebruik heb, vraag ik me echt af hoe ik jarenlang dat primitieve papier heb kunnen gebruiken. Echt, dit is zoveel frisser en makkelijker. Ik kan alleen maar zeggen: Probeer het zelf!

  Emiel Van Brink.
 • Ik wilde al heel lang een bidet maar ik dacht dat zoiets onbetaalbaar was. Mijn Bidetdouche bidetbril heeft alles wat ik wil en ik vind het echt niet duur. Installatie was in 30 minuten klaar, ik ben er echt elke dag weer heel erg blij mee.

  Elvira.
 • Theo Maassen heeft een mooie uitspraak over het gebruik van toilepapier "wat wij doen is geen afvegen maar uitsmeren". ik had atijd een beetje een vies gevoel na mijn toilet bezoekjes en na deze uitspraak gehoord te hebben ben ik begonnen met de welbekende toiletfles. die fles werd ik gek van dus ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. een bidet had ik geen ruimte voor en toen hoorde ik over Bidetdouche. moest even slikken toen ik de prijs zag maar heb \'m toen vergeleken met andere merken en deze was toch het goekoopste. eenmaal geinstaleerd kan ik bijna niet meer zonder. het enige nadeel is dat ik nergens anders meer naar het toilet wil. ik vind het echt helemaal top. bedankt. Robert Jan Wiersma Den Haag

  Robert Jan Wiersma.
 • Op doorreis naar Australië met een tussenstop op het vliegveld in Kuala Lumpur zag ik toiletten met het Bidetdouche systeem. Na een lange vlucht was het een verfrissing op deze manier een toilet te gebruiken. Terug in Holland heb ik meteen het Bidetdouche systeem bij mij thuis laten installeren. Nu vraag ik mij af hoe ik ooit zonder heb gekund. Mijn vrienden en kennissen zijn net zo enthousiast.

  Christine Knuppe, Haaksbergen.
 • De waterfles, die bij ons toch al op het toilet stond kan de deur uit. Het Bidetdouche systeem is veel handiger. Ik woon nu al 30 jaar in Nederland en pas nu kom ik dit product tegen, echt geweldig!

  Mulyani S, Voorburg.
 • Bij ons in het verpleeghuis hebben we sinds kort Bidetdouche sprays bij de toiletten hangen. Als verpleegkundige kan ik zeggen dat het veel eenvoudiger is geworden voor mij om een patiënt te helpen reinigen na een bezoekje aan het toilet. Bedankt!

  Rita D, IJmuiden.
 • We hadden bijna zo\'n bidetbril gekocht voor 600 EURO toen we van het Bidetdouche systeem hoorden. Veel goedkoper en het reinigt gewoon veel beter omdat je de straal zelf kan bedienen. Helemaal goed! hartelijk bedankt!

  Fam. V, Amstelveen.
 • Vroeger gebruikte ik zo\'n beetje een hele rol toiletpapier per keer en nu nog maar een paar velletjes. Ik geloof dat ik al jaren op een Bidetdouche systeem heb gewacht zonder het zelf te beseffen!

  John van Willingen, Amsterdam.
 • Vroeger vond ik alleen toiletpapier gebruiken ook al niet echt fris dus liep ik met mijn broek op mijn enkels naar de badkamer om me even schoon te spoelen met de douche. Nu heb ik een compacte spraygun binnen handbereik in het toilet. Ideaal!

  Hans van T, Lisse.
 • Tijdens mijn zwangerschap keer ik ineens last van aambeien en ik kon me sowieso al moeilijker reinigen door mijn omvang. Bidetdouche geeft me nu een snelle en frisse reiniging en verlicht het branderige gevoel nadat ik naar het toilet ben geweest.

  Mw F. van G, Heemstede.
 • Ik zag jullie systeem bij een vriendin thuis en heb het nu ook bij mij thuis laten installeren. Ik voel me gewoon veel frisser, echt een vinding hoor

  Joyce de Rijk, Den Haag.
 • Na de stoelgang raad ik mijn patiënten reiniging met water (zonder zeep) aan, want alleen toiletpapier volstaat niet en geeft en een grotere kans op aambeien of het kapotscheuren of drukken van bloedvaatjes.

  Dokter Legemaat, Den Haag.
 • Snel en vakkundig geïnstalleerd, volgens afspraak. Thanks!

  Chloë van D, Nieuwegein.
 • Op vakantie in Dubai had ik al eens een dergelijk systeem gezien in onze hotelkamer en vond het toen eigenlijk al vreemd dat zoiets in Nederland niet te krijgen was. Ik was aangenaam verrast toen ik op jullie site kwam. Topproduct!

  Peter Kamerling, Eindhoven.