Bidets

Een bidet is een luxe toevoeging aan uw badkamer of sanitair. In de 17e eeuw is het gebruik van het bidet ontstaan in Frankrijk, waarna het snel populariteit heeft gewonnen in Italië. Vanaf het begin van de 20e eeuw is het bidet steeds minder weg te denken in de badkamers van huishoudens wereldwijd.

 
  

Een bidet wordt regelmatig als toevoeging op het toilet gebruikt, als additionele sanitaire mogelijkheid om delen van het onderlichaam te kunnen reinigen. Dankzij vele ontwikkelingen in de afgelopen decennia, worden bidets en douche wc’s veel gecombineerd tot de ultieme sanitaire toevoeging, die in uw badkamer een gevoel van wellness zal brengen. Wanneer u na ieder toiletbezoek een verfijnd gevoel van frisheid wilt ervaren, bent u aan het juiste adres bij bidetdouche.

Jarenlange ervaring als bidet specialist 

Na jarenlange ervaring als verdeler van toonaangevende merken beschikken wij over unieke uitgebreide expertise waarmee wij u persoonlijk kunnen ondersteunen en adviseren bij uw gewenste aankoop. Bij bidetdouche zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente innovatieve ontwikkelingen in ons vakgebied. Dit kunt u ook constant terugvinden in ons assortiment. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van de meest moderne kwaliteitsproducten, uitstekende persoonlijke service en uiteraard de scherpste prijs.

Altijd een bidet van de hoogste kwaliteit

Tegenwoordig zijn er bidets in veel verschillende vormen, maten en designs. Voor Bidetdouche staat de productkwaliteit altijd centraal. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de ultieme sanitaire belevenis. Met ons uiteenlopend assortiment adviseren wij u graag persoonlijk. Daarbij kijken wij naar uw specifieke wensen, maar ook naar de stijl die het beste aansluit bij uw woning. U kunt bij ons terecht voor producten die functioneel uitstekend werken, maar ook prachtig in uw woning staan.

Bidet van toonaangevende merken

Bidetdouche werkt uitsluitend samen met toonaangevende merken van kwaliteit. Hiermee willen wij als specialist altijd de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid waarborgen. Na onze jarenlange ervaring en samenwerking met specifieke leveranciers, hebben wij ons eigen assortiment ontwikkeld waar u op kunt vertrouwen zodat wij u de ultieme sanitaire belevenis kunnen garanderen. Het uiteenlopend bidet assortiment, bestaat onder andere uit de merken Blooming, Popodusche, Grohe, Laufen, Axent, Villeroy & Boch, Vitra, Duravit en Geberit Aquaclean. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om producten te combineren, zoals een elektrische douche wc of een handdouche toilet als toevoeging op uw bidet. 

Bezoek onze bidet showroom

Wanneer u een kijkje op onze website heeft genomen, maar nog niet de keuze heeft kunnen maken welk bidet het beste bij uw wensen past, kunt u ook langskomen in onze fysieke showroom. In deze showroom of Experience Center kan u ons volledig bidet assortiment zien en testen. Hierbij geven wij u graag direct persoonlijk advies. De locatie van onze toonzaal is Edward Anseelestraat 26 b202 3920 Lommel te België.

Wekelijks zijn wij geopend van dinsdag tot zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur. Op deze tijden heten wij u van harte welkom in onze showroom. Ook is het mogelijk om buiten deze uren een afspraak te maken om onze toonzaal te bezoeken. Indien u dat wenst, neem dan telefonisch contact met ons op.