Bestellen bij Bidetdouche

Alle prijzen zijn in Euro's.
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Uw bestelling wordt dezelfde dag na ontvangst van betaling verwerkt. Pakketten onder 10 KG worden verzonden via Post.NL.
U ontvangt een track & trace link per email om uw zending te kunnen volgen.

Als u niet thuis bent, laat de bezorger een briefje achter en volgt een tweede bezorgpoging. Bent u wederom niet thuis dan ligt uw pakket gedurende 3 weken voor u klaar bij een PostNL vestiging in uw buurt. U kunt via het briefje in uw bus, of online altijd traceren waar uw zending zich bevindt.

Zwaardere of grotere pakketten worden door onze eigen bezorgdienst afgeleverd. Een geschikt levertijdstip wordt telefonisch met u afgestemd.

Indien u gekozen heeft voor afhalen in de showroom ligt uw bestelling dezelfde dag nog voor u gereed onder uw ordernummer en naam.

In incidentele gevallen kan het voorkomen dat een artikel niet op voorraad is, uw wordt daar dan op de dag van de bestelling over geïnformeerd en er wordt een voor u passend aflevermoment afgesproken.

U ontvangt per email een bericht met de details van uw bestelling en een 'track & trace' code waarmee u de status van uw bestelling online kunt volgen

Betaalmethoden 

Bij Bidetdouche heeft u de mogelijkheid om af te rekenen met breed scala aan betaalmethoden. Graag houden wij het afrekenproces zo laagdrempelig en duidelijk mogelijk, waarbij veilig betalen voorop staat. Alle betaalmethoden zijn betrouwbaar en volledig veilig, waardoor u zelf kunt kiezen voor de betaalmethode die het beste bij u past.