AXENT.ONE

Special Price € 1.995,00 Regular Price € 2.095,00
Op voorraad
SKU
E80050000019

AXENT.ONE

Axent.One & Axent.OnePlus 

De Axent.One valt op door zijn schoonheid en puur design.
Stijlvol. Minimalistisch. Ingetogen. Het ontwerp van de Axent.One benadert de perfectie in DoucheWC Design.
Als enige is Axent er in geslaagd een douchetoilet te ontwerpen met een schoonheid die vrijwel ieder regulier closet overtreft, én uitgerust met een volledig geïntegreerde bidet functie.

 

LINK UW AXENT DOUCHEWC MET DE APP

Instellingen zijn met uw smartphone te bedienen. Met onze gratis app kunt u het geselecteerde product op uw smartphone of tablet beheren. Net als bij een afstandsbediening kunt u het watervolume, de stand van de sproeiarm en de temperatuur van diverse toepassingen individueel regelen volgens uw noden.

Meer informatie
Warm Water Ja
Instelbare Watertemperatuur Ja
Massage / Pulsatie Ja
Bubble Wash Ja
Hot Air Dry Nee
Verlichting (Nightlight inside) Ja
Materiaal Anti Hecht Coated Ceramics Duraplast / Hoogwaardig kunstof
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Nee
Beschikbaar als Round model (50cm) Nee
Zithoogte identiek aan reguliere toiletzitting
Met Reservoir nee
Inhoud boiler Geen boiler, doorstroomverwarming
Minimale Waterdruk 1 BAR
Maximale Waterdruk 6 BAR
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 1/2"
Aansluitspanning 230V
Inclusief keramiek Ja
Kleur Alpine White
Electra nodig Ja
Afstandsbediening Nee
Extra grote knoppen voor bediening Ja
Electrisch Vermogen 1280 Watt
Anti Bacteriele Sproeikop Ja
Type Bediening Zijpaneel
Bedieningswijze Hand
Breedte 470mm
Diepte 595mm
Geurfiltering Nee
Verwarmde zitting Nee
Automatisch openende bril Nee
Vuilafstotend Ja
Garantie 2 Jaar
Voorkeursprofielen Instelbaar Laatst gebruikte instellingen worden bewaard
Een vraag stellen ?

4 Axent One

De douchewc van AXENT ONE voorziet in alles wat u maar wenst voor een aangename en hygiënische toiletervaring. Sommige modellen hebben verbeterde eigenschappen, zoals een automatische geurafscheider en een warme föhn. Zoals de AXENT ONE.PLUS

Published in: Axent One

Dit hangt af van het model en uw persoonlijke voorkeur. Sommige modellen hebben een geïntegreerde warme föhn. De zachte lucht stroomt over uw huid, zodat u zich schoon, fris en droog voelt. De luchttemperatuur kan worden aangepast met behulp van een gebruiksvriendelijke draaiknop.

Published in: Axent One

De douchewc van AXENT ONE wast u terwijl u erop zit. De warme waterstraal en de watertemperatuur worden door een enkele draaiknop geregeld, die discreet aan de rechterkant van het toilet is ondergebracht.

Published in: Axent One

Ja, het is bijzonder gebruiksvriendelijk. De functies worden geregeld met één enkele draaiknop. Sommige modellen hebben een afstandsbediening voor extra comfort.

Published in: Axent One

1 Installatie Toiletdouches

Installatie Toiletdouches (Toilet Handdouche Naast toilet)

Dat kan. De water aansluiting kan gemaakt worden 2 manieren: Met een t-stuk onder het fonteintje. Of de veel mooiere oplossing: Met een T-stuk op de watertoevoer naar het waterreservoir achter de wand. Wij kunnen dit voor u verzorgen zonder een tegel te hoeven breken. Als u een beetje handig bent kunt u het zelf ook. Wij bieden hiervoor een speciale aansluitset, die vindt u hier

2 Installatie DoucheWC geïntegreerd

Installatie DoucheWC (geïntegreerde bidet-toilet combinatie).

test

Ja dat kan. Alle bekende merken moderne inbouwreservoirs zijn geschikt. U hoeft dus niet perse een overeenkomstig merk DoucheWC als inbouwreservoir te hebben. De aansluitmaten zijn uniform. Bidetdouche kan u adviseren en het uiteraard ook voor u uitvoeren. Dit kan vrijwel altijd zonder tegels te hoeven breken.

Ja, je kunt zonder complete verbouwing je wandhangende wc in minder dag een dag (laten) vervangen door een DoucheWC. Het enige dat nodig is voor de montage van de douche-wc is een elektra aansluiting. Je kunt elektra vaak dootrekken tot achter de voorzetwand via de kruipruimte, via een naast- of achtergelegen (meter) kast of via een holle- of systeemwand. Lukt dit niet, dan kun je elektra ook als wandopbouw doortrekken en via een plint of kabelgoot afweken. Een aparte wateraansluiting is niet nodig.

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL of BPost met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

pdf
(Grootte: 1.7 MB)
AXENT ONE Gebruikershandleiding
pdf
(Grootte: 1.2 MB)
Axent One Prospectus
pdf
(Grootte: 85.9 KB)
Axent One Technisch overzicht beknopt
pdf
(Grootte: 264.6 KB)
AXENT PRODUCT SHEET
pdf
(Grootte: 1.2 MB)
AXENT-ONE-functies-overzicht-NL
pdf
(Grootte: 331.3 KB)
Axent.One (Plus) Stekker Aansluiting
pdf
(Grootte: 6.1 MB)
AXENT.ONE Installatie Handleiding
pdf
(Grootte: 136.9 KB)
AXENT.ONE-Water-and-power-connection
pdf
(Grootte: 249 KB)
Wandmontage Informatieblad AXENT.ONE_NL

Axent.One & Axent.One Plus

Hoogwaardige DoucheWC technologie vormgegeven in een ingetogen adembenemend design.

WASFUNCTIE

 

Een volle maar zachte waterstraal wast u terwijl u op het toilet zit. De temperatuur en de intensiteit van de straal kunnen eenvoudig worden aangepast met een druk op een knop..

ZELFREINIGEND

 

AXENT.ONE is uitgerust met een sproeier die voor en na elk gebruik automatisch met fris water wordt gereinigd, voor een meer hygiënische ervaring.

WATERTEMPERATUUR

 

Voor het instellen van de watertemperatuur trekt u de multifunctionele knop gewoon naar buiten, draait u eraan en wacht u tot u twee pieptonen hoort.

RANDLOOS TOILET

 

Dankzij het randloze ontwerp en het oppervlak dat bestand is tegen vlekken, is de AXENT.ONE eenvoudig te reinigen.

PLUS FUNCTIE: WARME FÖHN-FUNCTIE

 

Gebruik de afstandsbediening om de temperatuur van de warme föhn aan te passen. Dankzij de zachte luchtstroom op uw huid, voelt u zich schoon, fris en droog.

PLUS FUNCTIE: GEURVERDRIJVER

 

De geurverdrijver activeert automatisch nadat de sensor in de douchewc constateert dat u zit. De geurverdrijver gebruikt de allernieuwste diatomiet filtertechniek en neutraliseert geurtjes snel, waardoor uw ervaring en algeheel welzijn erop vooruitgaan.

PLUS FUNCTIE: VERWARMDE ZITTING

 

Voor een maximaal comfort tijdens de wisselende seizoenen is de zitting voorzien van een regelbare verwarming die geheel naar wens kan worden ingesteld. Een geïntegreerde sensor detecteert uw aanwezigheid op de zitting en begint onmiddellijk te verwarmen, volgens de instellingen.

MASSAGEFUNCTIES

 

De oscillerende straal met bidetdouche en ladydouche, zorgt voor een grondige, comfortabele reiniging. U kunt stand en watertemperatuur eenvoudig aanpassen en de milde straal is aangenaam en verzachtend.