AXENT.ONE Plus Douchetoilet

€ 3.295,00
Op voorraad
SKU
E80051000019

AXENT.ONE PLUS. De Elegante full function DoucheWC

De Axent.One Plus valt op door zijn schoonheid en puur design.

Stijlvol. Minimalistisch. Ingetogen. Het ontwerp van de Axent.One Plus benadert de perfectie in DoucheWC Design.
Als enige is Axent er in geslaagd een douchetoilet te ontwerpen met een schoonheid die vrijwel ieder regulier closet overtreft, en uitgerust met een volledig geïntegreerde bidet functie, veel aanvullende functies. Zowel te bedienen met intuïtieve full control button als afstandsbediening.

 

LINK UW AXENT DOUCHEWC MET DE APP

Met de gratis smartphone App kunt u uw Axent.OnePlus op uw smartphone of tablet beheren. Net als bij een afstandsbediening kunt u het watervolume, de stand van de sproeiarm en de temperatuur van diverse toepassingen individueel regelen volgens uw behoeften.De meest innovatieve specificaties op een rij:

Met één hand afneembare bril & zitting
Perfect te reinigen glad oppervlak zonder randen en kieren (RIMFREE)
Hoogwaardig Zwitsers design & technologie
Ongeëvenaard compact design. Niet te onderscheiden van een regulier design closet
Intuïtieve simpele controle met 1 knopsbediening. Alle functies direct met 1 knop of draai te bedienen.
Onze garantie: Deskundige voorlichting, Professionele installatie, betrokken After Sales en uiteraard zelf ervaren in onze showroom

SPECIFICATIES:

Eenvoudig te reinigen, speciaal afgewerkt keramiek
warmwater-douche
toiletzitting & deksel met één hand in één beweging afneembaar
toiletzitting en deksel met soft-close functionaliteit
LED bedieningsverlichting en nachtverlichting

Bidetdouche
Ladydouche
Regelbare watertemperatuur
Regelbaar debiet
Regelbare positie sproeiarm
Oscillerende straal
Pulserende straal
Oscillerende en pulserende straal
Warme föhn
Regelbare föhntemperatuur
Verwarmde zitting
Regelbare temperatuur verwarmde zitting Geurverdrijver
Nachtlamp
Afstandsbediening
Programmeerbare gebruikersprofielen Zachte sluiting zitting en deksel
Randloos toilet
Ontkalking
Eenvoudig te reinigen keramisch oppervlak
Afmetingen [mm] / Gewicht [kg] 593x370x397 / 29
Regelbare waterdruk [bar] 0.7 – 7.5
Watervolume douchefunctie [l/min] 0.35 - 0.85
Stroomverbruik [W] / Spanning [V-Hz] 1600 / 230 - 50

Over AXENT

AXENT.ONE

Bediening

AXENT.ONE

Service

AXENT.ONE

APP

AXENT.ONE

Schoonmaak

Meer informatie
Warm Water Ja
Instelbare Watertemperatuur Ja
Massage / Pulsatie Ja
Bubble Wash Ja
Hot Air Dry Ja
Materiaal Duroplast / Hoogwaardig kunstof
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Ja
Beschikbaar als Round model (50cm) Ja
Zithoogte +2cm t.o.v. gewone toiletbril
Met Reservoir nee
Inhoud boiler geen boiler, instant heating!
Minimale Waterdruk 1 BAR
Maximale Waterdruk 6bar
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 1/2"
Aansluitspanning 230V
Inclusief keramiek Ja
Kleur Alpine White
Electra nodig Ja
Afstandsbediening Ja
Extra grote knoppen voor bediening Ja
Electrisch Vermogen 980 Watt
Anti Bacteriele Sproeikop Ja, afklikbaar
Type Bediening Afstandsbediening
Bedieningswijze Hand
Breedte 470mm
Diepte 505mm
Geurfiltering Ja
Verwarmde zitting Ja
Automatisch openende bril Nee
Vuilafstotend Ja
Garantie 3 Jaar
Voorkeursprofielen Instelbaar Ja, voor 4 personen
Een vraag stellen ?

1 Installatie Toiletdouches

Installatie Toiletdouches (Toilet Handdouche Naast toilet)

Dat kan. De water aansluiting kan gemaakt worden 2 manieren: Met een t-stuk onder het fonteintje. Of de veel mooiere oplossing: Met een T-stuk op de watertoevoer naar het waterreservoir achter de wand. Wij kunnen dit voor u verzorgen zonder een tegel te hoeven breken. Als u een beetje handig bent kunt u het zelf ook. Wij bieden hiervoor een speciale aansluitset, die vindt u hier

20 Axent One.Plus

In het uitzonderlijke geval dat er zich een defect voordoet en u het probleem niet kunt oplossen, neemt u contact op met het team van de klantenservice van AXENT.

Published in: Axent One.Plus

Heel eenvoudig! De AXENT ONE.PLUS heeft een oppervlak dat bestand is tegen vlekken, een randloze pot en een verwijderbaar deksel, wat het schoonhouden eenvoudiger maakt dan bij een standaard toilet.

Published in: Axent One.Plus

Dit hangt volledig af van het aantal mensen in het huishouden, het model dat u bezit, de functies die u gebruikt en de combinatie van de gebruikte krachtbronnen. AXENT ONE.PLUS gebruikt ongeveer dezelfde hoeveelheid water als een modern waterbesparend toilet. Net als bij andere toiletten zullen de waterkosten variëren afhankelijk van het verbruik en de tarieven van de nutsvoorzieningen in uw regio. U zult ook kosten besparen door minder uit te geven aan toiletpapier.

Published in: Axent One.Plus

Een monteur kan de AXENT ONE.PLUS in ongeveer een uur installeren, op voorwaarde dat er geen structurele aanpassingen moeten plaatsvinden.

Published in: Axent One.Plus

Dit hangt volledig van uw huurovereenkomst af. Als u twijfelt, overleg het dan met uw huiseigenaar.

Published in: Axent One.Plus
De douchewc is ontworpen en geïnstalleerd voor permanent gebruik. De AXENT ONE en AXENT ONE.PLUS bidet zittingen zijn echter ontworpen met huurwoningen in het achterhoofd. Zij kunnen in elk appartement worden geïnstalleerd en eenvoudig worden verwijderd, dus u kunt ze gewoon meenemen als u verhuist.
Published in: Axent One.Plus

Het enige wat u nodig heeft, is een aansluiting op een stroomvoorziening. Controleer of de elektrische aansluitingen in uw badkamer zich op de juiste plaats bevinden, voordat u de AXENT ONE.PLUS installeert. Anders zou uw elektrische installateur een nieuwe kabel moeten aanleggen zodat de AXENT ONE.PLUS kan functioneren. Bij sommige installaties dient de loodgieterij te worden aangepast om de watertoevoer aan te sluiten.

Published in: Axent One.Plus
De installatiekosten verschillen niet aanzienlijk van de kosten om een conventioneel toilet te installeren.
Published in: Axent One.Plus
Ja, het kan heel de zwangerschap door veilig worden gebruikt. De waterstroom is warm, mild en ontspannend. Dankzij de enkele draaiknop is de AXENT ONE.PLUS extreem gebruiksvriendelijk. De ladydouche biedt voordelen voor vrouwelijke hygiëne voor vrouwen in elke levensfase.
Published in: Axent One.Plus
Een douchewc kan een zekere mate van onafhankelijkheid bieden aan een mindervalide, afhankelijk van de aard van zijn of haar invaliditeit. Dankzij de enkele draaiknop is de AXENT ONE.PLUS extreem gebruiksvriendelijk. Sommige modellen kunnen bijzonder voordelig zijn omdat zij een toiletbidet en een luchtdroogeenheid in één bevatten. Vraag advies aan uw zorgverlener voordat u badkamerfaciliteiten voor een mindervalide installeert. Laat een nieuw badkamertoestel altijd door een gekwalificeerde professional installeren.
Published in: Axent One.Plus
Ja, AXENT ONE.PLUS is geschikt voor algemeen gebruik door de meeste mensen. Het kan ook voordelig zijn voor mensen met huidproblemen, omdat het grondig en mild reinigt.
Published in: Axent One.Plus
Water gebruiken om fris te blijven bij een toiletbezoek is niets nieuws – veel andere culturen, zowel oude als moderne, hebben water op die manier gebruikt. Water voedt en hydrateert ons, dus het is maar een kleine stap om onszelf met water te reinigen na een toiletbezoek.
Published in: Axent One.Plus
We besteden veel tijd aan douchen en in bad gaan. Het is een natuurlijk deel van ons leven. Wij kunnen heel de dag fris blijven, als we ons met water reinigen na een toiletbezoek.
Published in: Axent One.Plus

De DouchWC van Axent.One.Plus biedt naast de basis functies alles wat u maar wenst voor een aangename en hygiënische reinigingssensatie. Daarnaast biedt Axent ook de Axent .One. Dit model beschikt over de basis functies en heeft de de perfecte functies zoals verwarmde zitting, föhn en geurfiltering weggelaten.

Published in: Axent One.Plus
Dit hangt af van het model en uw persoonlijke voorkeur. Dit model heeft een geïntegreerde warme föhn. De zachte lucht stroomt over uw huid, zodat u zich schoon, fris en droog voelt. De luchttemperatuur kan worden aangepast met behulp van een gebruiksvriendelijke draaiknop.
Published in: Axent One.Plus
De douchewc van AXENT ONE.PLUS wast u terwijl u erop zit. De warme waterstraal en de watertemperatuur worden door een enkele draaiknop geregeld, die discreet aan de rechterkant van het toilet is ondergebracht.
Published in: Axent One.Plus
Ja, het is bijzonder gebruiksvriendelijk. De functies worden geregeld met één enkele draaiknop. Dit model heeft een afstandsbediening voor extra comfort.
Published in: Axent One.Plus
Het voordeel van reinigen met water is het enige verschil dat u zult merken. Op alle andere vlakken is AXENT ONE.PLUS hetzelfde als een standaard toilet.
Published in: Axent One.Plus
Na een toiletbezoek is reinigen met water hygiënischer en milder voor uw huid dan met papier. De hoeveelheid papierafval verminderen is bovendien goed voor het milieu. De functie ladydouche biedt specifieke voordelen voor vrouwelijke hygiëne.
Published in: Axent One.Plus

Het is een toiletsysteem dat u met een zachte straal warm water reinigt, terwijl u het gebruikt.

Published in: Axent One.Plus

2 Installatie DoucheWC geïntegreerd

Installatie DoucheWC (geïntegreerde bidet-toilet combinatie).

test

Ja dat kan. Alle bekende merken moderne inbouwreservoirs zijn geschikt. U hoeft dus niet perse een overeenkomstig merk DoucheWC als inbouwreservoir te hebben. De aansluitmaten zijn uniform. Bidetdouche kan u adviseren en het uiteraard ook voor u uitvoeren. Dit kan vrijwel altijd zonder tegels te hoeven breken.

Ja, je kunt zonder complete verbouwing je wandhangende wc in minder dag een dag (laten) vervangen door een DoucheWC. Het enige dat nodig is voor de montage van de douche-wc is een elektra aansluiting. Je kunt elektra vaak dootrekken tot achter de voorzetwand via de kruipruimte, via een naast- of achtergelegen (meter) kast of via een holle- of systeemwand. Lukt dit niet, dan kun je elektra ook als wandopbouw doortrekken en via een plint of kabelgoot afweken. Een aparte wateraansluiting is niet nodig.

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL of BPost met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

pdf
(Grootte: 1.7 MB)
AXENT ONE Gebruikershandleiding
pdf
(Grootte: 1.2 MB)
Axent One Prospectus
pdf
(Grootte: 85.9 KB)
Axent One Technisch overzicht beknopt
pdf
(Grootte: 264.6 KB)
AXENT PRODUCT SHEET
pdf
(Grootte: 1.2 MB)
AXENT-ONE-functies-overzicht-NL
pdf
(Grootte: 331.3 KB)
Axent.One (Plus) Stekker Aansluiting
pdf
(Grootte: 6.1 MB)
AXENT.ONE Installatie Handleiding
pdf
(Grootte: 136.9 KB)
AXENT.ONE-Water-and-power-connection
pdf
(Grootte: 249 KB)
Wandmontage Informatieblad AXENT.ONE_NL

Axent.One & Axent.One Plus

Hoogwaardige DoucheWC technologie vormgegeven in een ingetogen adembenemend design.

WASFUNCTIE

 

Een volle maar zachte waterstraal wast u terwijl u op het toilet zit. De temperatuur en de intensiteit van de straal kunnen eenvoudig worden aangepast met een druk op een knop..

ZELFREINIGEND

 

AXENT.ONE is uitgerust met een sproeier die voor en na elk gebruik automatisch met fris water wordt gereinigd, voor een meer hygiënische ervaring.

WATERTEMPERATUUR

 

Voor het instellen van de watertemperatuur trekt u de multifunctionele knop gewoon naar buiten, draait u eraan en wacht u tot u twee pieptonen hoort.

RANDLOOS TOILET

 

Dankzij het randloze ontwerp en het oppervlak dat bestand is tegen vlekken, is de AXENT.ONE eenvoudig te reinigen.

PLUS FUNCTIE: WARME FÖHN-FUNCTIE

 

Gebruik de afstandsbediening om de temperatuur van de warme föhn aan te passen. Dankzij de zachte luchtstroom op uw huid, voelt u zich schoon, fris en droog.

PLUS FUNCTIE: GEURVERDRIJVER

 

De geurverdrijver activeert automatisch nadat de sensor in de douchewc constateert dat u zit. De geurverdrijver gebruikt de allernieuwste diatomiet filtertechniek en neutraliseert geurtjes snel, waardoor uw ervaring en algeheel welzijn erop vooruitgaan.

PLUS FUNCTIE: VERWARMDE ZITTING

 

Voor een maximaal comfort tijdens de wisselende seizoenen is de zitting voorzien van een regelbare verwarming die geheel naar wens kan worden ingesteld. Een geïntegreerde sensor detecteert uw aanwezigheid op de zitting en begint onmiddellijk te verwarmen, volgens de instellingen.

MASSAGEFUNCTIES

 

De oscillerende straal met bidetdouche en ladydouche, zorgt voor een grondige, comfortabele reiniging. U kunt stand en watertemperatuur eenvoudig aanpassen en de milde straal is aangenaam en verzachtend.